VictorUkraina Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam. Miałem pomysł, żeby odlecieć, oznaczało latania 20 km +. Być może dla kogoś jest to mało, ale dla mnie to jest taki uchwyt odległość. Postanowiłem zbudować od podstaw, zatrzymane w kadrze diagramu. Dlaczego tak jest? Tak jak przez długi czas i chciał zbudować coś takiego. Przepraszam za mój polski okazuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Nie przepraszaj za język bo da się Ciebie zrozumieć . Rozumiemy też że nie jesteś Polakiem ale się starasz . Ciekawa ta Twoja konstrukcja. Do czego tak właściwie ma służyć ? . To Twoja własna konstrukcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Samolot został zaprojektowany i wykonany, ja i dwóch kolegów. Model ten został zaprojektowany i wymyślony przez nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wygląda to na typowy model FPV i jest bardzo poprawną konstrukcją w tej kategorii. Podaj więcej informacji na temat modelu. Z ciekawością będę śledził rozwój projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Swipe 2800, silnik ma pociągnąć elektryczny, waga nie pamiętam, będę w studio i ważą Mam zamiar umieścić kamerę na stronie centrum Więcej zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ciekawa konstrukcja pod jaki silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Samoloty Waga 4700 g. Skrzydło ładowania 67 g / dm 2 Wewnątrz aluminiową ramą centrum spawane Zdecydowaliśmy się latać, a potem malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Masz jakieś filmy z oblotu ,lotów ,zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Jutro idziemy do testu. Zdjęcia będzie można umieścić później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Pierwsze loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 :) Super ,widać że oblot udany. Jak wrażenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Latać doskonale I regulację wysokości kierownicy. Regulacja środka ciężkości. Planuje się bardzo dobrze, jak z kolei jak latającego skrzydła. Na podeście przyszedł kilka razy - dobre latania na ekranie. Przewidywalne lotu. Leciał bez aparatu. Byłem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Gratulacje!!! Jaki profil ma skrzydło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Profil - Clark YH Teraz maluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ta konstrukcja aż się prosi o napęd pchający. Wtedy kamerę można umieścić w dziobie. Dlaczego nie zdecydowałeś się na takie rozwiązanie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Przeciąganie śrubę, aby zwiększyć współczynnik stabilności kursu walutowego. Kamera jest w skrzydle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Przygotowanie do malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VictorUkraina Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 malowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ładnie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Też mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi