Skocz do zawartości

http://modele.sklep.pl/

Diakon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie zadzwonię ale dopiero w poniedziałek. myślałem że choć w ten weekend wystartuję - ciągle brak czasu, a teraz brak odbiornika (mam rex5plus ale do trenerka spalinowego to nie bardzo chcę go wkładać). biednemu wiatr zawsze w oczy :(

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ja zamówiłem wczoraj farby + jakieś drobiazgi i dziś przed południem wszystko dowiózł kurier. W innych sklepach kurier kosztuje więcej niż 12 zł, a pocztą polską to do mnie paczki idą po 10 dni. CHyba że z UK. Wtedy idą 3 dni.

Opublikowano

Ja płaciłem przelewem (czas od kliknięcia u mnie wyślij przelew do odbioru towaru 30h) , przy płatności przy odbiorze powinno być jeszcze szybciej, bo sprzedawca nie musi czekać na przelew.

Opublikowano

owiem wam ze teraz sie poczta poprawiła z przesyłkami(ciekawe na jak długo :wink: ) Wczoraj wysłane ok. 17 akumlatory dotarły dzis do mnie przed południem. Poprostu jestem w szoku. Apropo Modele sklep to zamawiałem tam 2 razy rozne drobiazgi. Paczka zazwyczaj wychodzil po 3 dnich ze sklepu i zaraz na drugi dzien po wysyłce była u mnie w domu.

Opublikowano

Ja zamowienie zlozylem 9go okolo 23ciej. Dzis kolo 14tej mam stan 'w trakcie realizacji'. Jesli jutro bedzie 'wyslane' to mozliwe, ze w pt dotrze. A kto wie, czy nie wyslali dzis wieczorem to jutro by dotarło :)

Opublikowano

Mogli zapomnieć zmienić status ;) (oj, jak ja uwielbiam karmić się iluzjami ;) )

A tak w ogóle to nieźle się wątek rozwinął - w bicie rekordów z czasem przesyłki ;)

Opublikowano

heheheheh

Ja w sumie tylko u nich robilem zakupy i jak na razie bardzo nie marudze. Coprawda korsarza chyba sciagali na moje zamowienie i sie zeszlo ale raz nawet zadzwonili mowiac, ze cos pomotalem w zamowieniu i po rozmowie zmienili co trzeba a nadwyzke gotowki wsadzili do przesylki (cale 2zl :D )

Opublikowano

To i ja cos napiszę:)

parę razy zamawiałem towar : płatność przelew towar za 2 dni w domu , żyć nie umierać

oby takich sklepów więcej i co najważniejsze Towar jest Dostępny a nie jak gdzies indziej za dwa tygodnie chociaż na witrynie figuruje Dostępny:)

Polecam szczerze!!!!!!

pozdrawiam

Piotrek Szymański

Opublikowano

Więc mam propozycje aby pierwszą część postu tu zostawić ,a wszystkie pozytywne wstawić do ciekawych.

Tym samym ilość postów w pozytywnych lub negatywnych ,powodować będzie ,że post będzie żył ten dłużej na którym wy napiszecie swoje opinie ,czyli będzie bardziej reklamował pozytywnie lub negatywnie w zależności od waszych głosów.

Jeśli się propozycja podoba ,to napiszcie co sądzicie o tym ,a ja jutro wieczorem podzielę tak jak pisałem ,a opinie o mojej wypowiedzi usunę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.