pawelf Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 pewnie zadzwonię ale dopiero w poniedziałek. myślałem że choć w ten weekend wystartuję - ciągle brak czasu, a teraz brak odbiornika (mam rex5plus ale do trenerka spalinowego to nie bardzo chcę go wkładać). biednemu wiatr zawsze w oczy
Wrobelbiz Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Ja już kilka razy zamawiałem w tym sklepie i paczki przychodzą po 20 godzinach :wink: Mieszkam w Rzeszowie.
mieczotronix Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 no ja zamówiłem wczoraj farby + jakieś drobiazgi i dziś przed południem wszystko dowiózł kurier. W innych sklepach kurier kosztuje więcej niż 12 zł, a pocztą polską to do mnie paczki idą po 10 dni. CHyba że z UK. Wtedy idą 3 dni.
Marcin Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Ale te rekordy czasowe to przy placeniu za towar przy odbiorze czy przelewem?
TomekW Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Ja płaciłem przelewem (czas od kliknięcia u mnie wyślij przelew do odbioru towaru 30h) , przy płatności przy odbiorze powinno być jeszcze szybciej, bo sprzedawca nie musi czekać na przelew.
kamil_rc Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 owiem wam ze teraz sie poczta poprawiła z przesyłkami(ciekawe na jak długo :wink: ) Wczoraj wysłane ok. 17 akumlatory dotarły dzis do mnie przed południem. Poprostu jestem w szoku. Apropo Modele sklep to zamawiałem tam 2 razy rozne drobiazgi. Paczka zazwyczaj wychodzil po 3 dnich ze sklepu i zaraz na drugi dzien po wysyłce była u mnie w domu.
marcin133 Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Przed chwilą złożyłem zamówienie i zapłaciłem - chciałbym towar dostać na piątek Ciekawe czy się uda
Marcin Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Ja zamowienie zlozylem 9go okolo 23ciej. Dzis kolo 14tej mam stan 'w trakcie realizacji'. Jesli jutro bedzie 'wyslane' to mozliwe, ze w pt dotrze. A kto wie, czy nie wyslali dzis wieczorem to jutro by dotarło
Alianora Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Gdyby wyslali to mialbys info o zmianie statusu zamowienia...
Marcin Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Mogli zapomnieć zmienić status (oj, jak ja uwielbiam karmić się iluzjami ) A tak w ogóle to nieźle się wątek rozwinął - w bicie rekordów z czasem przesyłki
Alianora Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 heheheheh Ja w sumie tylko u nich robilem zakupy i jak na razie bardzo nie marudze. Coprawda korsarza chyba sciagali na moje zamowienie i sie zeszlo ale raz nawet zadzwonili mowiac, ze cos pomotalem w zamowieniu i po rozmowie zmienili co trzeba a nadwyzke gotowki wsadzili do przesylki (cale 2zl )
marcin133 Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Dziś po południu dostałem zamówiony towar :mrgreen: wszystko gitara i na czas :mrgreen:
Marcinmb Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 jak zwykle wczoraj odesłałi mi odbiornik(wysłałem go 2 tyg temu do reklamacji) i dostałem nowy :jupi: wszystko jak nalezy :mrgreen:
Marcin Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 No i ja się pochwalę -dziś o 10 rano przybyli ułani pod okienko ( z paczką )
modelpiotrek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 To i ja cos napiszę parę razy zamawiałem towar : płatność przelew towar za 2 dni w domu , żyć nie umierać oby takich sklepów więcej i co najważniejsze Towar jest Dostępny a nie jak gdzies indziej za dwa tygodnie chociaż na witrynie figuruje Dostępny:) Polecam szczerze!!!!!! pozdrawiam Piotrek Szymański
marcin133 Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Pytanie: Czy ten sklep zasługuje aby został przeniesiony do ciekawych ofert?
Marcinmb Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 oczywiscie ze tak!!!!! :wink:
modelpiotrek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Jak najbardziej!! Piotrek
Tomek Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 Więc mam propozycje aby pierwszą część postu tu zostawić ,a wszystkie pozytywne wstawić do ciekawych. Tym samym ilość postów w pozytywnych lub negatywnych ,powodować będzie ,że post będzie żył ten dłużej na którym wy napiszecie swoje opinie ,czyli będzie bardziej reklamował pozytywnie lub negatywnie w zależności od waszych głosów. Jeśli się propozycja podoba ,to napiszcie co sądzicie o tym ,a ja jutro wieczorem podzielę tak jak pisałem ,a opinie o mojej wypowiedzi usunę.
Marcinmb Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 tomek masz dobry pomysł....jedni beda sie wypowiadali w ciekawych a inni w nieciekawych ofertach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.