tomaszg6 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam . W tym temacie chciałbym przedstawić kanał naszego lotniska na you tube oraz zaprosić wszystkich do zapoznania się z nim lub subskrypcji kanału. Jest to kanał typowo o tematyce modelarskiej.Zawiera filmy z przelotów ,pikników modelarskich ,filmy z drona i wszystko co związane z działalnością naszego lotniska modelarskiego.Raz na jakiś czas będę wstawiał też filmy w tym temacie. Link do kanału na yt :https://www.youtube.com/channel/UCT2isZ2JGR2VgN0h431PwIQ oraz przykładowy film z naszego kanału : Zapraszam też na naszą stronę FB:https://www.facebook.com/LotniskoRCKargowa/?ref=hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zapraszam na kolejny film tym razem z drona dji phantom 3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Bardzo ładna majestatyczna okolica, przyjemnie się ogląda takie krajobrazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dzięki zapraszam po więcej na kanał yt ☺ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kolejny film tym razem z naszych walentynkowych oblotów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Zapraszam na kolejne dwa filmy z naszych lotów w Lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Fajne filmiki - podobają mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Mi też się podobają, ale dźwięk (muzykę) wyłączyłem. Wolę "śpiew" silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Muzyka przy filmie z modelami, nie nawidzę. Wolę słuchać dźwięku silnika, muzyke sobie włacze jak będe chciał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wiele razy widziałem filmy z modelami gdzie słychać tylko muzykę..... ech.... muzyka może być ale bardzo cicho tak aby dobrze było słychać silnik i otoczenie - to jest dla mnie najważniejsze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejek5456 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Artur RC popieram cie w stu procentach ten jazgot muzyczny jest zbedny w filmach modelarskich praca silnika to jest MUZYKA dla modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartmalina Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam. Lubimy. Zaglądamy. Może kiedyś odwiedzimy ???? www.Modelarsko.pl Pozdrawiam (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dziękuje za wszystkie komentarze i cenne uwagi popracujemy nad filmami i tą nieszczesaną muzyką . A teraz przedstawiam kolejny już ostatni film z podkładem muzycznym wyciszonym a dźwięk ze wskazaniem na silnik w modelu .ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Filmy które robisz są coraz lepsze - to fakt muzyka, jak już wspomnialeś wcześniej- kto co lubi. I z tym też należy się zgodzić ( Twój gust). Ja jestem wychowany na klasyce, i pamiętam ze szkoly (muzycznej), że muzyka powinna nieśc jakąś treść, a przy tym wzbogacać , a nie zagłuszać przekaz. Moim wzorem, niech będzie przykład muzyczny, w którym Francisco Coppola w filmie Czas apokalipsy wzbogacil o dreszcze emocji wlaśnie muzyką Wagnera ( lot walkirii) lot nadlatujących śmigłowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Dzięki za opinię będziemy dalej się doskonalić i działać ???? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodszypilotamatormodelarz Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dziękuje za wszystkie komentarze i cenne uwagi popracujemy nad filmami i tą nieszczesaną muzyką . A teraz przedstawiam kolejny już ostatni film z podkładem muzycznym wyciszonym a dźwięk ze wskazaniem na silnik w modelu .ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA !! Tomek, fajny film, silnik już trochę słychać, następny jeszcze troszkę wycisz muzykę a jak są zdjęcia to wtedy możesz trochę muzyki dodać - będzie super !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki wielkie ???? Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Zapraszam na film z pierwszego oblotu su 31 black horse 1,75m rcgf 26 cc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zapraszam na kolejne filmy nagrane podczas naszych świątecznych oblotów : Fotki z lotów wielkanocnych pod adresem naszej strony na fb: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.793309990803156.1073741859.449930308474461&type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi