Pit Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nooo ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wracając do wzniosu skrzydła w PZL- P 11c, to według najnowszych badań wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Odświeżę trochę temat. Powoli zabieram sie do wykończenia mojej 11stki i mam pytanie, czy dawałeś jakiś skłon/wykłon silnika? Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Takie info dostałem na f-b. No i przy okazji dowiedziałem się że kolor mam do bani. http://krakow.tvp.pl/38311439/zabytkowy-silnik-znow-pracuje-historyczny-mysliwiec-po-remoncie Michał. Skłon mam ok.-3. Wykłon 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHBO Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dzięki za informację. Czy z takim skłonem lata dobrze? Ciekawe, czy ktoś ma nagranie z pracy silnika P11, bo na tym materiale z TVP dźwięk jest wyciszony. A fajnie byłoby posłuchać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak ciut ciut: https://www.facebook.com/MuzeumLotnictwa/videos/1988048784592808/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ponoć ma być na Airshow Radom; jest nawet mowa o kołowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Dzięki za informację. Czy z takim skłonem lata dobrze? Nawet bardziej niż dobrze ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi