Pit Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam. Powoli moja latorośl chciałaby się nauczyć latać no i muszę pomyśleć o drugiej aparaturze i kablu. Obecnie mam Aurorę 9. A pytanie mam następujące: jak działają w takim duecie trymery? Załóżmy, że model wytrymuję na apraturze instruktora to co będzie się działo po przełączeniu na aparaturę ucznia? Czy ustawienia trymerów z instruktora zostną zachowane czy na aparaturze ucznia trzeba bedzie trymować od nowa, niezależnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Aurory nie znam. W Graupnerze trymery się przenoszą. Musisz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam. Powoli moja latorośl chciałaby się nauczyć latać no i muszę pomyśleć o drugiej aparaturze i kablu. Obecnie mam Aurorę 9. A pytanie mam następujące: jak działają w takim duecie trymery? Załóżmy, że model wytrymuję na apraturze instruktora to co będzie się działo po przełączeniu na aparaturę ucznia? Czy ustawienia trymerów z instruktora zostną zachowane czy na aparaturze ucznia trzeba bedzie trymować od nowa, niezależnie? Aparaturę ucznia ustawiasz na nowy wyzerowany model. Wszystkie nastawy powinny iść z nadajnika trenera. Tak przynajmniej jest w Futabie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czy nadajniki muszą być w tym samym systemie(firmy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 To zleży też od nadajników. Jak łączyłem i10 z i6 (i6 jako uczeń) to mikser delta musiałem w nim zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 A jak to by się miało w mx16s+ frsky i flysky i6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Mam problem Master Aurora optima 9 kabel krosowany hitec slave dx6i w momencie uruchamiania ucznia ( obie w mode2) w dx6i na drążku wysokość wyskakuje gaz czyli coś mi zamienia kanały coś tak jakby wchodziła w inne mode gdzies jest czeski błą ktoś coś takiego miał dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi