Cybuch Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam kolegów modelarzy. Poszukuje planów modelu samolotu Moskquito o rozpietosci ok. 2m. Może ktoś z Was zna strokę z PDF m lub w innej formie narysowane. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 http://www.outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=5482 troszkę mniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 PM 124, skala 1:8,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja mam 72 calów rozpiętości skrzydeł plany http://www.tonynijhuisdesigns.co.uk/Mosquito-72.htm jego plany z opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybuch Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 PM 124, skala 1:8,6 Jerzy,w jakiej postaci masz te plany i co to za wersja PM 124. Ja mam 72 calów rozpiętości skrzydeł plany http://www.tonynijhuisdesigns.co.uk/Mosquito-72.htm jego plany z opisem Witaj, dzięki za odpowiedz. Fotki z budowy są a gdzie są plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 W czasopismie ktura tutaj się ukazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Plany Modelarskie Nr 124 Plany opracowane przez p. Lecha Podgórskiego z Torunia. Model opracowany jako zdalnie sterowany i na uwięzi (rysunki do wersji radio). Mam to w wersji papierowej. Na alledrogo pojawiają się... Są również PM nr 100 Rysunki opracowane przez p. Wiesława Bączkowskiego. Skala 1:10, 1:15 i zdaje się 1:25. To mam jako skan. Na alle... jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jerzy- projektowałem okładki do obu numerów. Lekkie wzruszenie na ten widok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ot jaki świat mały się zrobił... Miło poznać PS. "100" lepiej Ci wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mnie również miło! Obrazy faktycznie różnie wychodzą, zwłaszcza to widać, kiedy można je łatwo porównać. Ale działam dalej, na dowód B-17, bo kolejne Moskity które robiłem poleciały w świat... Sorry za oftopic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jerzy- projektowałem okładki do obu numerów. Lekkie wzruszenie na ten widok, dzięki. Pełen szacun jak to mówią małolaty. Jest się czym pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi