PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Witam, Myślę o zakupie tego szybowca. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia lata nim może coś napisać w temacie. Oczywiście będzie modyfikowany na elektro-szybowca. http://www.bocianmix.pl/21,180,sklep,modele.html SZYBOWCE.html SZYBOWCE 1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marku ,we wtorek byłem u Boćka po balsę i ten model centralnie stoi w pudle na wejściu do sklepu . Po zakupie balsy jak zwykle krótka rozmowa o tym i tamtym i myślę, zapytam o tego Discusa bo otwarte pudełko. Wg Piotrka ten model z Top Modelu jest wykonany znakomicie,wszystko pasuje tip top,wykończenie ,jakość ,powierzchnia nieporównywalna do chińszczyzny...to się czuje dotykając elementy .Rzekomo model nawet na ogólnopolskich zawodach makiet zajmuje czołowe miejsca . Tyle teorii a cena nawet dość przystępna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zanim kupiłem Diane też mocno myślałem o tym modelu, oglądając filmy w necie wydaje się solidna konstrukcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marek latałem takim Discusem od Martina z Bojszów , kawał dobrego szybowca lata super i wykonanie tak jak Rafał napisał super. Krótko bierz w ciemno tylko tego 4.5 metra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marek a tu masz napęd jak by holówki nie było na lotnisku http://www.topmodelcz.cz/index.php?&desktop_back=eshop&action_back=zbozi_detail&id_back=1024&desktop=eshop&action=zbozi_detail&id=18659 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dzięki Panowie, Szybowiec oglądałem w poniedziałek w sklepie Bociana. Cena ustalona ale jak to w naszym świecie modelarskim lepiej potwierdzić swoje przekonanie niż żałować. to co ładne nie zawsze się sprawdza już doświadczyłem i dziękuję. Chcę trochę polatać a nie kombinować Żar blisko więc może w tym roku choć jednego lota zrobię. Rzeczywiście wykonanie b. dobre, bardzo estetycznie zgadzam się z Rafałem. Pozostało w takim układzie po świętach kupić i cieszyć się lataniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mam ten model od 4 lat. Kupiłem Discusa2A model lata bardzo dobrze. Jest zrobiony mocno widziałem różne ładowania tymi modelami. Inny tylko do wora i ognisko. Choć powiem ze skrzydła 3.75 bardziej na zbocze. Po w latach zmieniłem skrzydła kupiłem ventusowe 4.5m i to dopiero poezja w lataniu. Jak by trzeba było jakieś info to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dzięki tak właśnie dziś w rozmowie z Marcinem ustaliłem kupuje 4.5m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Grubo ! gratulacje ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 No piękny szybowiec zasili grono modeli z kęt:) juz sie nie moge doczekać oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marku gratuluję wyboru. Do pikniku zdążysz go poskładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zobaczymy myślę że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Myślisz że ma inne wyjście Wojtku. Jak przyjedzie na lotnisko latać to kopa, do domu i składać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Widzisz Wojciech jak jest w Kętach przemoc na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marku tego Wam zazdroszczę. Ja tu w Śremie jak Robinson Cruzoe Nawet kilka dni temu jakiś Piętaszek się znalazł ale wiem czy po pierwszych kretach mu nie przejdzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Myślę w tym roku na rozpoczęcie sezonu zrobić jakiś wypad (maj) z modelarzami na dwa dni na latanie tylko szukam miejsca myślę że w grę wchodzą tylko szybowce, zobaczymy może namioty, ognisko itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 ventus od 0.35 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Marku tego Wam zazdroszczę. Ja tu w Śremie jak Robinson Cruzoe Nawet kilka dni temu jakiś Piętaszek się znalazł ale wiem czy po pierwszych kretach mu nie przejdzie Wojtek ,przygarniemy Cię . Sprzedaj mieszkanie ,kupisz w Kętach ,są tanie . Blisko góry ,Żar,jezioro Żywieckie... Takich pozytywnie zakręconych szaleńców przyjmiemy z otwartymi rękoma . Kuba ,łezka mi się zakręciła ,nie wiem czy czasem nie ma na filmie mojego byłego Yaka 55 który lata/ł w NT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Rafał jakbyś czytał w moich myślach ale jeszcze trochę... do emerytury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tak się prezentuje Ventus fot Wojciech Adamowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi