janegab Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jurek lepiej pośpij bo jutro fajne latanie ... ma być bez deszczu pogodnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jurek wie. Jurek lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 ja dziś nie polatałem.... nie wyprałem żonie wieczorem stringow , bo gadałem - pisałem z Jurkiem na forum ...i miałem karę...ZOK./ Zakaz Opuszczania Kwatery/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To stringi sie pierze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 screen shot on pc SAMYCH RADOŚCI W 2017r polatałem szkolnie...sympatycznie...piekne słonko.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Janku, Wszystkiego Dobrego ,Radości z pasji,Zdrowia i Sił w Nowym Roku do dalszych relacji z Twoich lotów . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 DZIEKUJĘ już powoli się pakuje na Krynicę ...1 torba przygotowana ..muszę narty naostrzyć ...a i nalewki zabrałem zdegustujesz ...startuję 8 stycznia ale sa swietne warunki narciarskie koło Waszych ...domkow i przyjade predzej ...na sobotni dansing.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 To stringi sie pierze??? No skąd! Przecież to są jednorazówki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 image upload Fotka wyskrobek z dzisiejszego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Start w 2017 jpg images 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Troszkę odbiegając od relacji Janka z kopalni chciałbym napisać iż Janek to człowiek orkiestra . Można go spotkać po całej Polsce i nad morzem i w górach. W lecie miałem przyjemność latać z nim na Mechelinkach a w tym tygodniu pojeździliśmy w Krynicy na nartach,szkoda że tak krótko. Tym razem modele odpoczywały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Troszkę odbiegając od relacji Janka z kopalni chciałbym napisać iż Janek to człowiek orkiestra . Można go spotkać po całej Polsce i nad morzem i w górach. W lecie miałem przyjemność latać z nim na Mechelinkach a w tym tygodniu pojeździliśmy w Krynicy na nartach,szkoda że tak krótko. Tym razem modele odpoczywały . DSC_1.jpg dzis zaliczona jaworzyna...warunki...bajka...piekna słoneczna pogoda. wreszcie mróz kilka stopni a nie -31 / tylicz -sobota jakie mamy zmarzniete mordy ha..ha../. .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjs Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Janie, a ślizgów motorowych na pięknej wodzie tam nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Janie, a ślizgów motorowych na pięknej wodzie tam nie ma? są na Zalewie Rożnowskim...obecnie dla morsów bo ja lubię swoją wodę podgrzewaną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 print screen piękne warunki do latanka...jeszcze lód na powierzchni wody... dyma całkiem przyzwoicie ..wczoraj nawet słonecznie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 wrócila ZIMA...ALE BAJECZNE LATANIE>>>> host image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 byla dziś fajna termika i figlowanie z "glapami".. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 fajniutko dymało a na fotce odkrycie "PAB u WŁADKA'...na polnocnej stronie przydał się się dziś jako kryjowka przed deszczykiem a i jest "WARSTAT" modelarski / stól " miejscowka jak malowana ale za łatwa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ten Pub to ja juz dawno odkryłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 jak w taka pogodę nie latac...wiatr 10m/s słonce.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi