Pepis24 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Witam, przedstawiam wczorajsze loty z kolegą JaNoT ;-) 4
Pepis24 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Dzięki. Na pewno będzie więcej ;-). Już zbieram materiał do kolejnych filmów. Pozdro.
japim Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Kurcze - prawie jak film reklamowy Skywalkera
Pepis24 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 Haha no prawie tylko końcówkę zmienić ;-) Tu mam jeszcze taki jeden testowy. Lądowanie prawie wyszło choć na chwilkę nogi phantoma się pokazały, ale dopracujemy to ;-). 1
matmax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Piotr, kapitalne wideo. Jakość, forma i treść... pierwsza klasa. Zechciał byś zdradzić co to za kamera i program do obróbki ?
young Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 No super koledzy i widoki też ładne pytanie jak wyżej czym i jak ???
AMC Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Haha no prawie tylko końcówkę zmienić ;-) Tu mam jeszcze taki jeden testowy. Lądowanie prawie wyszło choć na chwilkę nogi phantoma się pokazały, ale dopracujemy to ;-). Moje uznanie i gratulacje . Wszystkie elementy przedsięwzięcia lepiej niż bardzo dobrze: pomysł, koncepcja realizacji, pilotaż, montaż ujęć. Gdyby zapanowała moda na takie filmy, to macie wiekopomny wkład pionierski .
Pepis24 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzięki za miłe słowa, i że się podobało. Na pewno będzie więcej takich filmów ;-). Piotr, kapitalne wideo. Jakość, forma i treść... pierwsza klasa. Zechciał byś zdradzić co to za kamera i program do obróbki ? Film był kręcony z Phantom'a 3 Pro, a program to Pinnacle Studio 19
Rekomendowane odpowiedzi