Pepis24 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam, przedstawiam wczorajsze loty z kolegą JaNoT ;-) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 TSFH - moje klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 super ujęcia, oby więcej takich filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis24 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dzięki. Na pewno będzie więcej ;-). Już zbieram materiał do kolejnych filmów. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Kurcze - prawie jak film reklamowy Skywalkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis24 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Haha no prawie tylko końcówkę zmienić ;-) Tu mam jeszcze taki jeden testowy. Lądowanie prawie wyszło choć na chwilkę nogi phantoma się pokazały, ale dopracujemy to ;-). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matmax Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Piotr, kapitalne wideo. Jakość, forma i treść... pierwsza klasa. Zechciał byś zdradzić co to za kamera i program do obróbki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No super koledzy i widoki też ładne pytanie jak wyżej czym i jak ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Haha no prawie tylko końcówkę zmienić ;-) Tu mam jeszcze taki jeden testowy. Lądowanie prawie wyszło choć na chwilkę nogi phantoma się pokazały, ale dopracujemy to ;-). Moje uznanie i gratulacje . Wszystkie elementy przedsięwzięcia lepiej niż bardzo dobrze: pomysł, koncepcja realizacji, pilotaż, montaż ujęć. Gdyby zapanowała moda na takie filmy, to macie wiekopomny wkład pionierski . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis24 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzięki za miłe słowa, i że się podobało. Na pewno będzie więcej takich filmów ;-). Piotr, kapitalne wideo. Jakość, forma i treść... pierwsza klasa. Zechciał byś zdradzić co to za kamera i program do obróbki ? Film był kręcony z Phantom'a 3 Pro, a program to Pinnacle Studio 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi