Leszekm35 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 i o to właśnie chodzi Janku żeby nie wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Chlopaki,a w Belgi tez piekna pogoda Pozdrawiam i milej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 7 km/h to nie jest wiatr Oby tak zostało bo wiemy jak bywa. Jeszcze mam takie pytania organizacyjne: 1. Spróbujemy ustawić auta tak jak rozmawialiśmy ? Żeby mniej więcej parking wypadł jak najbliżej środka prawego brzegu lotniska i ustawienie samochodów prostopadle do osi lotniska. 2. Nastawiamy się na latanie do późnego wieczora ( ostatnio lekko piździło ) czy raczej gdzieś do 16-17 ? 3. Robimy w niedzielę "ZAKOŃCZENIE SEZONU" ??? ( nie w sensie że już nie latamy w tym roku bo może jeszcze się uda ) Możemy to zrobić w sumie później ale to już będzie trudne żeby wszystkim pasowało. Zacznie się czas wyjazdów do rodzin i odwiedzania grobów. Poza tym wiemy, że z pogodą jest trochę ruletka. Luźna propozycja. Nic na mus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ale Wam zazdroszczę, ja jutro z rana ciągnę do Poznania więc nici z latania.Myślę że pogoda jeszcze dopisze, wszak obiecałem sobie ze do Was zaglądnę jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ustawianie samochodów to ja bym proponował Krzysiu za lotniskiem w stronę drzewa, a lotnisko żeby było puste na modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ja mogę zostać do wieczora. Silnik w modelu wyczyszczony i gitara. Dzis wypalił zbiornik paliwa. W pionie poziomie itp. Nie zgasł ani razu sam. Mam duze nadzieje na loty z odpalonym silnikiem;D Zakończenie sezonu? Nie mam kierowcy hehe;) ale grill itp jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ustawianie samochodów to ja bym proponował Krzysiu za lotniskiem w stronę drzewa, a lotnisko żeby było puste na modele Ok Janek Można i tak spróbować ale będzie tam przejazd i miejsce na modele ? Ja mogę zostać do wieczora. Silnik w modelu wyczyszczony i gitara. Dzis wypalił zbiornik paliwa. W pionie poziomie itp. Nie zgasł ani razu sam. Mam duze nadzieje na loty z odpalonym silnikiem;D Zakończenie sezonu? Nie mam kierowcy hehe;) ale grill itp jak najbardziej! Ja będę raczej nie do nocy Ale spoko. Polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Jakoś myślę wepchniemy samochody na próbę , a na przyszły sezon wykosimy pod auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 OK. Zrobimy próbę. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Grill czy robimy ognisko ? Jak grill to mogę zabrać ze sobą..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Moim zdaniem lepsze ognisko bo wszyscy usiądą wokół niego ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Z grillem mniej sztuczenia Mam węgiel drzewny jakby co tylko daj znać żebym wziął Na grilla też coś wezmę Ok to może być ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 W sumie Łukasz racja ognisko lepsze przynajmniej siądziemy i pogadamy na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 To ognisko To o której się zbieramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ja będę ok 10-11;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ja się postaram dojechać do 12-tej ale wiadomo jak jest na drogach w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Chyba kupię trochę kiełbasy na to ognicho i dotrę do Was na "zakończenie sezonu" (o ile to nie wewnętrzna/zamknięta impreza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Żadna zamknięta impreza Rafał Wbijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Rafał nie pytaj nawet o takie rzeczy tylko wpadaj kiedy chcesz i z kim chcesz Ja postaram się być koło 11 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Było fajnie ,latanie ,ognicho,kiełbaski,ciasto i pogawędka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi