Leszekm35 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Loty super ,pogoda dopisała super ekipa dzisiaj Ogólnie miło smacznie dzięki chłopaki za fajny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Naprawdę było dziś wspaniale i pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Tak dzisiaj było zarąbiście fajnie choc robiłem za widza. Ale za to bardzo smacznie. Jakieś zdjęcia dodam później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Dzięki chłopaki za fajny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ladne fotki,ten samolot SOLO ,wyglada mi znajomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Bo to Andrzej solo od Ciebie lata super.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Dzisiaj odbyła się próba uruchomienia silnika boxer 112 ccm do nowego samolotu Leszka. Pierwsze próby Start silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cieszy mnie ze jeszcze lata,Leszek uratowales mu zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Solo już w moich rękach od prawie 2miesięcy. Lata super. Do nauki idealny. Tylko to nitro zeby nie było tak kapryśne. wczoraj super! Poznaję coraz większe grono i ekipa super Panowie! Czekam na pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Grzesiek,tam byl OSmax,to sa super motory Myslalem ze Janek odlatuje z tym Boxerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Teraz jest asp;) Chociaz Leszek go wczoraj regulowal i już dość dawał rade. Wieczorem tylko jak już była rosa pokazał swoje oblicze;) Silnik robi swoje! Bardzo mocny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Grzesiek,tam byl OSmax,to sa super motory Myslalem ze Janek odlatuje z tym Boxerem Niewiele brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigi57 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A moze to byl ASP,ja juz nie pamietam,to bylo dawno,a tutaj tylko OsMax,albo ASP,lub Yamada ASP,tez sa dobre,to jest podrobka OsMaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jest dobry;) trzeba mu tylko cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Andrzej od Ciebie odkupiłem z tym właśnie silnikiem nowym asp No dokładnie Janek o mało nie odleciał z tym silnikiem heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ognisko musiało być a po minach widać że smakowało Po jedzeniu i poczęstunku na słodko znowu zaczęło się latanie Leszek myśli... lecieć nie lecieć... Janek też upalał Yaka Krzysiek polatał śmigłowcem Grzesiek nie wiem jak to się stało ale mam tylko jedno zdjęcie SOLO Rafał sprawdzał jakość i wytrzymałość kadłuba z Wilgi i chyba mu się spodobał W międzyczasie Leszek robił przegląd Cessny A na koniec wisienka na torcie moim zdaniem najładniejszy model 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Łukasz super zdjęcia i fajne komentarze do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A o Toxicu nic ,chyba latał za szybko . Ale fajny tekst zasłyszałem od naszej "publiczności" (3 kolesi siedzących przy autach) jak dyskutowali między sobą podczas startu Toxikiem... cytuje - Kur.a co to ? F-16 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mówiłem wczoraj , że Toxica nikt w kadrze nie złapie hahhahaha faktycznie lata jak f-16 szkoda , że Bogdana nie było on by dał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Rafał ja zdjęcia Tobie robiłem ale mój telefon jest za wolny do tego F-16 a jak nagrywałem to był tylko świssstttttt.... Leszek ja się upisałem tego posta tak długo że miałem stracha czy się w ogóle wklei bo mi zdjęcia strasznie długo ładowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi