Leszekm35 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak zapomniałem ich zabrać ale spokojnie one bardziej zdobią niż działają hehhhe chyba Ale tam są dwie rury także mocna konstrukcja Krzysiu chyba się w końcu doczekałeś porządnego filmu z t rexem Bogdan to wszystko super zrobił co fachowiec to fachowiec bajka .
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak myślałem Zgadzam się Profesjonalne zdjęcia i film Super
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Dziękuję za uznanie fajnie że się podobają, ale do pro... to daleka droga.A filmik jak sami widzieliście komórką kręcony.
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Łukasz, Leszek,Krzyś,Janek, informacyjnie ...W kalendarzu nastąpiła podmianka odleciał jeden model na jego miejsce pojawił się inny,myślę że tak jest OK.Tytułowa nadal w przygotowaniu ...Noo... o ile dojdzie w ogóle do druku kalendarza
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 No ,no Boguś ,toś zaszalał Nie wiem co Ci odpisać.
Janek.T Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 będzie Boguś OK a filmiki pierwsza klasa
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Toxic tnie powietrze Super fota
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Strona tytułowa praktycznie na ukończeniu, modele oczywiście będą w całości,to jest projekt roboczy.Janek tak jak obiecałem w 2014 roku że przy następnej okazji jeśli będę robił kalendarz Twój model będzie na 100% Tak więc będzie na tytułowej stronie. Aczkolwiek być może odleci kolejny model z jakiegoś miesiąca i wtedy Twoja maszyna zagości na stronie któregoś z miesięcy.
Janek.T Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 No to mnie kopnął zaszczyt , tak Boguś obiecałeś i dotrzymałeś słowa , wielkie dzięki
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 No to mnie kopnął zaszczyt , tak Boguś obiecałeś i dotrzymałeś słowa , wielkie dzięki Cieszę się niezmiernie że się podoba
Łukasz.S Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja się doczekać nie mogę tego kalendarza ????. Boguś a jakby tak Respect wylatywał z lewego dolnego rogu a Solius prawego dolnego to by się wszystkie ,,zderzyły,, ???? ale byłby efekt ciekawy
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Łukasz Solius i Respect ,,lecą na siebie,, może tego nie widać na tej fotce ale spójrz na napisy na skrzydłach Za mało trochę odsłoniłem Respecta.
Łukasz.S Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Faktycznie nie zauważyłem... ????
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Faktycznie nie zauważyłem... A tak na marginesie lepiej aby nie spotykały się w powietrzu no chyba że w tym samym kierunku polecą :)
Grzesiek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Super sprawa! Ja też chcę taki w modelarni!
sbogdan1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Super sprawa! Ja też chcę taki w modelarni! Grzegorz rozumiem że mam Cię dopisać do kalendarza tak? Cieszę się że się podoba i że zagości w Twojej modelarni. Wszystkie informacje znajdują się w tym wątku ,,Kalendarz 2018,, aby nie robić tłoku kalendarzowego tutaj zapraszam tu : http://pfmrc.eu/index.php/topic/71054-kalendarz-2018/?do=findComment&comment=686885
sbogdan1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak tak. Biorę! OK zapisano Jeszcze kilka fotek z niedzieli...
Rekomendowane odpowiedzi