Leszekm35 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak zapomniałem ich zabrać ale spokojnie one bardziej zdobią niż działają hehhhe chyba Ale tam są dwie rury także mocna konstrukcja Krzysiu chyba się w końcu doczekałeś porządnego filmu z t rexem Bogdan to wszystko super zrobił co fachowiec to fachowiec bajka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tak myślałem Zgadzam się Profesjonalne zdjęcia i film Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Dziękuję za uznanie fajnie że się podobają, ale do pro... to daleka droga.A filmik jak sami widzieliście komórką kręcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Łukasz, Leszek,Krzyś,Janek, informacyjnie ...W kalendarzu nastąpiła podmianka odleciał jeden model na jego miejsce pojawił się inny,myślę że tak jest OK.Tytułowa nadal w przygotowaniu ...Noo... o ile dojdzie w ogóle do druku kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No ,no Boguś ,toś zaszalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No ,no Boguś ,toś zaszalał Nie wiem co Ci odpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 będzie Boguś OK a filmiki pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Toxic tnie powietrze Super fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Strona tytułowa praktycznie na ukończeniu, modele oczywiście będą w całości,to jest projekt roboczy.Janek tak jak obiecałem w 2014 roku że przy następnej okazji jeśli będę robił kalendarz Twój model będzie na 100% Tak więc będzie na tytułowej stronie. Aczkolwiek być może odleci kolejny model z jakiegoś miesiąca i wtedy Twoja maszyna zagości na stronie któregoś z miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 No to mnie kopnął zaszczyt , tak Boguś obiecałeś i dotrzymałeś słowa , wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 No to mnie kopnął zaszczyt , tak Boguś obiecałeś i dotrzymałeś słowa , wielkie dzięki Cieszę się niezmiernie że się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja się doczekać nie mogę tego kalendarza ????. Boguś a jakby tak Respect wylatywał z lewego dolnego rogu a Solius prawego dolnego to by się wszystkie ,,zderzyły,, ???? ale byłby efekt ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Łukasz Solius i Respect ,,lecą na siebie,, może tego nie widać na tej fotce ale spójrz na napisy na skrzydłach Za mało trochę odsłoniłem Respecta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Faktycznie nie zauważyłem... ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Faktycznie nie zauważyłem... A tak na marginesie lepiej aby nie spotykały się w powietrzu no chyba że w tym samym kierunku polecą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Będzie git !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Super sprawa! Ja też chcę taki w modelarni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Super sprawa! Ja też chcę taki w modelarni! Grzegorz rozumiem że mam Cię dopisać do kalendarza tak? Cieszę się że się podoba i że zagości w Twojej modelarni. Wszystkie informacje znajdują się w tym wątku ,,Kalendarz 2018,, aby nie robić tłoku kalendarzowego tutaj zapraszam tu : http://pfmrc.eu/index.php/topic/71054-kalendarz-2018/?do=findComment&comment=686885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak tak. Biorę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak tak. Biorę! OK zapisano Jeszcze kilka fotek z niedzieli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi