young Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Spoko taki mamy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 klimat klimatem, ale niedługo nam się lato skończy i trzeba będzie czapki zimowe zamawiać Kuba .. skromnie zapytam, czy coś więcej już wiadomo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Kuba ... co z czapeczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akte Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Miałem pw od Kuby, że czapki wysyła w poniedziałek.... bądź co bądź, do mnie jeszcze nie dotarły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralu Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To kiedy możemy się spodziewać koszulek i czapek? Kuba, daj jakieś info....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka34 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja też wysłałem do Kuby PW do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Chyba Woodstock sie w tym roku przedłużył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam Cześć już poszła, cześć wyszła dzisiaj, jutro wysyłam całą resztę, będę miał na to cały dzień więc jutro temat będzie zamknięty. Przepraszam że to tak trwało ale musiałem troszeczkę reklamować i z odsyłaniem i przysyłaniem reklamowanych klamotów poprzeciągało się to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja chyba tego maila czy pw nie otrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja też wciąż czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Papa Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To jest nas trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarkow Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jest chyba jakiś problem z tymi koszulkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Do mnie wczoraj dotarły czopeczki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja mam już od 2 dni u siebie komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralu Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja też czekam. Jest nas czterech...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akte Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Do mnie wczoraj dotarły czopeczki :). Czopeczki do czego ... ? Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Pozwólmy działać poczcie polskiej. Powiem Wam że takiej przeprawy się nie spodziewałem, niestety firma z Lublina zwodziła mnie 2-3 tygodnie po czym oddała zaliczkę i musiałem szukać kogoś innego, niestety wysyłkowo ponieważ druga firma w której robiliśmy w ubiegłym roku była w trakcie przeprowadzki. Potem przyszły koszulki i okazało się że ciężko skompletować dla Was zamówienia bo sporo było pomyłek lub niedoróbek. Tak odsyłałem, oni mi 3 razy. Przepraszam że tak to słabo wyszło, ale nie wiedziałem że "moja" firma chwilo nie działała, a jak uzgadniałem z nimi ceny to nikt nic nie powiedział, pewnie spodziewali się że zrobię zamówienie w kilka dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dzięki za wieści. Czyli zrobiła inna firma niż zeszłym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi