Skocz do zawartości

Inne zastosowanie silników modelarskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to fake, to świetnie zrobiony. Trudno wypatrzyć jakieś błędy. Są takie "dziwne" momenty, gdy platformę przegina w prawo, więc ciąg powietrza też powinien skierować ją w prawo, a tymczasem odlatuje w lewo i nie wraca do pozycji poziomej. Wydaje mi się, że jedyny głos rozsądku w komentarzach, to głos Wadima Iwanowa, który napisał "ja szczitaju, czto eto chujnia" :D. Z drugiej strony fajnie - może ktoś zbuduje takie urządzenie dzięki takiemu filmowi? Nie pomyśli, że się nie da, tylko zrobi.

A w temacie "kto zabroni bogatemu" - co powiesz na to? :D

Opublikowano

Film nierealny  z dwóch powodów.Popatrzcie na żwir między nogami pilota w widoku z za głowy.po drugie czas reakcji,przebieg momentu i mocy silnika spalinowego wyklucza zrobienie wielowirnikowca sterowanego, kontrolowanego prędkością obrotową silników.Wydaje mi się ze temat jest do ogarnięcia ale sterując skokiem łopat przy stalej prędkości obrotowej.

Opublikowano

A co powiecie o dźwięku.Osiem bokserów pracujących na wysokich obrotach w realu to niesamowity ryk a na filmie dźwięk jak z elektryka, słychać śmigła.Na filmie podanym przez Roberta dźwięk ja najbardziej realny a to tylko jedna sztuka.

Opublikowano

A na tym filmie miał mały "wypadek"

Jak się wejdzie na jego kanał youtube. Pokazane są z filmy z budowy i próbnych lotów. 

Więc chyba projekt realny. 

Ale fakt - kosztowna zabawa !!!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.