BodzioPilot Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam, dlugo sie zastanawialem nad miejscem tego tematu, najwyzej przepraszam za problem Moderatorowi:)) Zamierzam kupic Futabe 6ex, niestety na rcskorpion nie maja, a na cyber fly jest. Chcialbym poznac wasze opnie na temat tego sklepu, gdyz w razie czego, nie chce miec problemow z oddaniem badz cos podonego Z gory dziekuje i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Pan Marek to bardzo miły i przyjaźnie nastawiony człowiek, nie powinieneś mieć żadnych problemów w gwarancją etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPilot Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 dzieki za odpowiedz:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaj Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zrobiłem tam kilka zakupów, także aparaturę i jestem bardzo zadowolony. Napewno zrobię tam jeszcze zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam Jesienią kupiłem tam Junira S z wszystkimi "dodatkami". Bardzo miła obsługa, fachowe doradztwo i wogóle same pozytywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Właściciel ... o by takich więcej wśród nas. Profesjonalizm, życzliwość i wiedza. Sklep polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Chcialbym poznac wasze opnie na temat tego sklepu, gdyz w razie czego, nie chce miec problemow z oddaniem badz cos podonego Nie rozumiem fragmentu "nie chce miec problemow z oddaniem " - nie chcesz mieć problemu to nie kupuj - sklep to nie wypożyczalnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zamierzam kupic Futabe 6ex, . Kupiłem tam model Pipera J3 EPP i dwie aparatury Furaba 6EX ( dla mnie i dla syna). Nie miałem żadnych problemów a na drugą aparaturę dostałem rabat. Polecam ten sklep tak samo jak piszący przede mną koledzy. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bardzo dobry sklep. Bylem kilka razy osobiscie w sklepie. Mozna sobie porozmawiac i wieeele sie dowiedziec. Wlasciciel sluzy pomocna dlonia w oblataniu wyprodukowanych przez siebie modeli. Z gwarancja nie ma problemu. Koledze trafil sie felerny silnik el. i bez problemu zostal wymieniony. Polecam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Potwierdzam - miło, fachowo, szybko. "Więksi" mogli by się sporo nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A ja chciałem zakupić model i zapytałem o jego dostępność (kosztował 399zł) i odpisali mi że model ten już nie jest produkowany i nie będzie dostępny. Na następny dzień model kosztował już 499zł a podobno go nie było i nigdy nie miało już być? Fachowość, szczerość na najwyższym poziomie :evil: Dziękuję za takie kombinacje. PS. Model ten do dziś jest w ofertach innych sklepów oraz producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dziękuję za takie kombinacje. Straszne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja u p.Marka kupiłem kombata z całym wyposażeniem takim jak serwa, rozrusznik grzałka itp. itd. oraz Juniora z serwami i jeszcze parę innych pierdułek typu regulatory, silniczki... i z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep oraz tego Sprzedawcę jeśli jest się stałym klientem tego sklepu można liczyć na rozsądny rabat :!: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturno Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Bardzo dobry sklep ,kupiłem futabe 6ex doradził żadnych problemów dobry kontakt osobisty i telefoniczny POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja zamawiałem 2x modelik i jakieś pierdołki do niego. W obu wypadkach płaciłem z góry przez paypal. Expresowo wysłane bez żadnych problemów. Aż chce się tam kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.