BodzioPilot Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witam, dlugo sie zastanawialem nad miejscem tego tematu, najwyzej przepraszam za problem Moderatorowi:)) Zamierzam kupic Futabe 6ex, niestety na rcskorpion nie maja, a na cyber fly jest. Chcialbym poznac wasze opnie na temat tego sklepu, gdyz w razie czego, nie chce miec problemow z oddaniem badz cos podonego Z gory dziekuje i Pozdrawiam.
meteor Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Pan Marek to bardzo miły i przyjaźnie nastawiony człowiek, nie powinieneś mieć żadnych problemów w gwarancją etc.
maxmaj Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zrobiłem tam kilka zakupów, także aparaturę i jestem bardzo zadowolony. Napewno zrobię tam jeszcze zakupy.
wojcio69 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witam Jesienią kupiłem tam Junira S z wszystkimi "dodatkami". Bardzo miła obsługa, fachowe doradztwo i wogóle same pozytywy.
Bartosz Mesjasz Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Właściciel ... o by takich więcej wśród nas. Profesjonalizm, życzliwość i wiedza. Sklep polecam.
utopia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Chcialbym poznac wasze opnie na temat tego sklepu, gdyz w razie czego, nie chce miec problemow z oddaniem badz cos podonego Nie rozumiem fragmentu "nie chce miec problemow z oddaniem " - nie chcesz mieć problemu to nie kupuj - sklep to nie wypożyczalnia .
darek.3333 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Zamierzam kupic Futabe 6ex, . Kupiłem tam model Pipera J3 EPP i dwie aparatury Furaba 6EX ( dla mnie i dla syna). Nie miałem żadnych problemów a na drugą aparaturę dostałem rabat. Polecam ten sklep tak samo jak piszący przede mną koledzy. Darek
lemko Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bardzo dobry sklep. Bylem kilka razy osobiscie w sklepie. Mozna sobie porozmawiac i wieeele sie dowiedziec. Wlasciciel sluzy pomocna dlonia w oblataniu wyprodukowanych przez siebie modeli. Z gwarancja nie ma problemu. Koledze trafil sie felerny silnik el. i bez problemu zostal wymieniony. Polecam !!!
Piotrek_SGM Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Potwierdzam - miło, fachowo, szybko. "Więksi" mogli by się sporo nauczyć.
marcin133 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 A ja chciałem zakupić model i zapytałem o jego dostępność (kosztował 399zł) i odpisali mi że model ten już nie jest produkowany i nie będzie dostępny. Na następny dzień model kosztował już 499zł a podobno go nie było i nigdy nie miało już być? Fachowość, szczerość na najwyższym poziomie :evil: Dziękuję za takie kombinacje. PS. Model ten do dziś jest w ofertach innych sklepów oraz producenta.
ECO400 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ja u p.Marka kupiłem kombata z całym wyposażeniem takim jak serwa, rozrusznik grzałka itp. itd. oraz Juniora z serwami i jeszcze parę innych pierdułek typu regulatory, silniczki... i z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep oraz tego Sprzedawcę jeśli jest się stałym klientem tego sklepu można liczyć na rozsądny rabat :!: :twisted:
arturno Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Bardzo dobry sklep ,kupiłem futabe 6ex doradził żadnych problemów dobry kontakt osobisty i telefoniczny POLECAM
Wojtass_nt Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja zamawiałem 2x modelik i jakieś pierdołki do niego. W obu wypadkach płaciłem z góry przez paypal. Expresowo wysłane bez żadnych problemów. Aż chce się tam kupować.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.