endriuRC Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Moduł zamontowany pod półką na pakiet w miejscu chyba najlepszym wszystko działa teraz czekac na pogode i latać
Oko 007 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Andrzej jeśli chcesz dobre Vario to kup Pitlaba bo z tego Hiteca nie będziesz zadowolony.
endriuRC Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Andrzej jeśli chcesz dobre Vario to kup Pitlaba bo z tego Hiteca nie będziesz zadowolony. Kolega lata na vario hiteca i poprawnie mu pokazuje wszystko, takze moze cos miales nie tak że tak mówisz.
Oko 007 Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Miałem 3 sztuki w różnych szybowcach i wszystkie wskazywały stan modelu lecz z mizerną dokładnością. Na początek spoko, lecz później jeśli będziesz miał okazję popróbować dokładniejszego sprzętu to sam przyznasz rację .
endriuRC Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Miałem 3 sztuki w różnych szybowcach i wszystkie wskazywały stan modelu lecz z mizerną dokładnością. Na początek spoko, lecz później jeśli będziesz miał okazję popróbować dokładniejszego sprzętu to sam przyznasz rację . Powiem ci że nie zalezy mi na dokładności bardzo dobrej lecz mniej wiecej podana wysokość.
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Miałem 3 sztuki w różnych szybowcach i wszystkie wskazywały stan modelu lecz z mizerną dokładnością. Na początek spoko, lecz później jeśli będziesz miał okazję popróbować dokładniejszego sprzętu to sam przyznasz rację . Widzisz Oko...pozniej najdokładniejszy sprzęt to ...oko jest to element o niebo lepszy i dający wiecej satysfakcji niż jakiekolwiek vario. 2
Oko 007 Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Powiem ci że nie zalezy mi na dokładności bardzo dobrej lecz mniej wiecej podana wysokość. A jeśli przyrząd ma pokazywać "mniej więcej " to jak najbardziej się do tego nadaje . Widzisz Oko...pozniej najdokładniejszy sprzęt to ...oko jest to element o niebo lepszy i dający wiecej satysfakcji niż jakiekolwiek vario. Jerzy dobrze mówisz, ale ja jak już kupuje sprzęt tego typu to lubię by się sprawdzał w 100% a nie tylko częściowo.
cZyNo Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Vario cieszy przez 3miesiace. Potem irytuje. Szkoda kasy na cos drogiego. Oprócz Pit ja mogę polecić WSTech. Ma przynajmniej linki telemetryczne do kilku aparatur.
Pit Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Miałem 3 sztuki w różnych szybowcach i wszystkie wskazywały stan modelu lecz z mizerną dokładnością. Na początek spoko, lecz później jeśli będziesz miał okazję popróbować dokładniejszego sprzętu to sam przyznasz rację . Masz na myśli wariometr czy wysokościomierz bo to dwie różne rzeczy. Na czym polega ta mizerna dokładność w Hitecu? Zwłoka w komunikatach czy co ....?
Oko 007 Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Mam na myśli Variometr. W porównaniu do obecnego Vario ten Hiteca ma duże opóźnienie.
endriuRC Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2017 Testowałem ten vario, daje rade wskoczyłem na 300m i tak sobie opadałem ku ziemi pokazywał fajnie nagle pion w dol i bardzo szybko nad ziemia zaciaglem i wskoczylo 7m takze masakry nie ma. Na moje "niedzielne" loty wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi