kapral Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Piotrze nie rezygnuj. Jesteś jednym z tych modelarzy których relacje czegoś uczą. Zadajesz do bólu konkretne pytania i szukasz rozwiązań. Szkoda, że podjąłeś taką decyzję, ale ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dziękuję Marcinie i Józefie za ciepłe słowa. Myślę, że moja decyzja jest w sumie słuszna, choć faktycznie zaskakującą za co jeszcze raz przepraszam. Ten model wpadł mi bardzo w oczy i mój rozum w tym momencie się wyłączył. . Jakby co, choć to nie to samo, zapraszam na relację z remontu PZL P.24 "Puławskiego", który na wiosnę wróci do służby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dziwna decyzja, mysle ze skoro tworce znasz to ucieszy sie jak bedzie mogl swoj produkt poprawic. A widze ze duzo w nim poprawia, moze zamien z nim dwa slowa i wroc do pracy nad P.11tka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi