poharatek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ten Emax CF2822 - pewnie, że też się nada, z tym, że do zastosowania w tym konkretnym modelu trzeba do niego dokupić to: http://abc-rc.pl/mocowanie-silnika-na-listwke-10x10#axzz4UKpf6Hno, bo inaczej dojdzie budowanie domku silnika. Latałem tym Razorbackiem na pakiecie 3s 1300mAh, i z tego co pamiętam (to już 2 lata temu było, jak ten czas leci ), żeby wyważyć trzeba było dodać 10-15 g ołowiu na dziobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek.matuszak Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Mam :korsarza: F4U z tej samej :stajni: Model ma tylko jedną zaletę- pięknie wygląda jak na swoją cenę. Lotki ma tak samo pogięte co ten na zdjęciach.Wyposażenie jakie wsadsziłem do tej pianki to: TURNIGY 2830/11 1100 kv regulator 25 amp lipol 1300 25 C Walczę z nim z dłuższymi przerwami ok. półtora roku. \za cholerę nie chce mnie słuchać, Potrzebuje dużej szybkości aby oderwać się od ziemi ale także jak pisali koledzy wczreśniej w zakrętach też musi trochę zapieprzać inaczej wali się na skrzydło.Ostatnio jeden z kolegów zasugerował aby obniżyć mu CG. Bo konstruktor przewidział miejsce na aku na wysokości kabiny pilota. Jak będę miał czas to wezmę lutownicę i coś tam wyrzeźbię w dolnej komorze. Jeszcze nie zaliczyłem nim KRETA choć parę twardych przyziemnień było. Reasumując -model z tej stajni nawet doświadczonym modelarzom - a ja do tego grona dopiero pretenduję - sprawi sporo RAdOŚCI. Za to na pierwszy model nigdy bym go nie polecał. Mam ASW 28 z lanyu i model lata bardzo poprawnie - ale te ich warbridy to już nie bardzo. Pozdrawiam w nowym roku kolegów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Akurat Thunderbolt i Zero z tej serii małych modeli latają idealnie.Natomiast słabiej Me 109 a największa porażka to Texan. Idealnie latająca jest seria dużych modeli tej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel111 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich w nowym roku przepraszam że przerwę ale tak wyszło z powodu pracy, a wiec do rzeczy poczyniłam pewne zakupy jako że minęło już trochę czasu mam wszystko w domu i jestem na etapie montażu. Pierwsza sprawa ESC Druga sprawa silnik który polecił kolega poharatek wraz z mocowaniem które jest swietne Trzeci temat bateria Dodatkowo 3 serwa 9g nie pamiętam nazwy, niestety są i zle wiesci jak zawsze. Gościu z którym miałem ugadany nadajnik i odbiornik w zestawie najpierw ściemnial że wyślę po świętach później powiedział że jest zagranicą ,a w styczniu się nie odzywa. Super więc szukam czegoś innego. Tyle nowości u mnie co sądzicie?? I jeszcze jedno o czym zapomniałem nieszczęsne lotki które tak mi szpicily cały wygląd ze postanowiłem je odkleić i wyprostowac. Wysłane z mojego ZTE Blade V6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ośkę od silnika musisz uciąć aby nie wystawała z propsavera, Ale to po przymierzeniu osłony silnika, żeby nic nie obcierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel111 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak wiem teraz jak założę osłonę to silnik wystaje i źle to wygląda. Wysłane z mojego ZTE Blade V6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi