TeBe Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja miałem budować Wicherka , ale planów nie zdążyłem wydrukować. IMGP7754 by czarobest, on Flickr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Po zaliczeniu czterech lotów w pięknych warunkach, wykonałem okolicznościowy akcent dekoracyjny. Materiał poliwęglan 6 mm, taśma izolacyjna biała i gotowy zestaw LED na 1,5 V. Wesołej zabawy wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ha OSB! Ja dzisiaj z synem robiliśmy stryszek nad garażem. Przepraszam, tajną bazę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ikea w pigułce hahaha ja dziś zrobiłem połowę z przeróbki skrzydła do mojego elektrycznego SU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi