safari28 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Najbardziej lubie Twoje starty, bo nie dość, że ładnie z ręki wychodzi, to jest to jedyny moment, gdzie tą perełkę jeszcze można podziwiać z bliska Dokładnie Bartek to jest najpiękniejszy moment jak się wznosi przy starcie. Próbowałem też startów z ziemi z trawki nie pójdzie i również mile mnie zaskoczył. Muszę jeszcze pocwiczyć zakręty lubi się podwieszać i wytracać prędkość, a mi po głowie chodzi następny modelik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Wojtku, wielki za wykonastwo tej perełki, i jeszcze punkt "uznania" za śmigło.Niech Ci przyjdzie do głowy następny, a ten pozostaw aby uczcić jakieś ważne wydarzenie bo arcydzieła się nie niszczy / tfuuuu/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 18 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Witam mała a właściwie okropna awaria w triplanie, mianowicie nie wiadomo jak i gdzie strzeliła gumka w płozie problem do opanowania ale trzeba będzie się trochę natrudzić Można by było zrobić na sztywno ale jak się uparłem musi być amortyzacja naprawdę szkoda by było tego modelu marnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 18 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Wojciechu to tym razem zamontuj sprężynę np. Z długopisu może być tylko kilka zwoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi