michal888 Opublikowano 7 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja Zależy nam dobrym kryciu ,więc Tikkurila Everal Aqua Gloss 80 i ten wałeczek gąbkowy. Ale oszczędnie i na sucho. Oraz Farba Createx 5037 Illustration 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 40. Extra L Rc factory- jeden z fajniejszych modeli do akrobacji jakie miałem. Ma dobre proporcje, sztywność jak na epp też może być. Producent w tym modelu zrezygnował z pływającego steru wysokości, na rzecz klasycznego usterzenia co było dobrym posunięciem ( co już sugerowałem w temacie o Revolto..), model przez to jest bardziej przewidywalny. Wyposażenie: -esc 30 dualsky - serwa dualsky ds169 x4 -bec 10 castle -lipol 1000 mah 3s 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja A czym malujesz elapor i jak go przygotowujesz pod malowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Pięknie model lata, ale to przede wszystkim za sprawą pilota. Coś się uszkodziło przy lądowaniu bo było słychać jakby śmigło pękło?? W tych małych modelach to i tak takie uszkodzenia to nie są duże wydatki w porównaniu do modeli klasy Imac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 7 godzin temu, witold_pi napisał: A czym malujesz elapor i jak go przygotowujesz pod malowanie? Pewnie pytasz o Extre Multiplexa . Malowałem aerografem, tylko odtłuszczałem denaturatem. Wiem to za mało, jakiekolwiek zadrapania to farba schodziła.. 7 godzin temu, Amadi napisał: Pięknie model lata, ale to przede wszystkim za sprawą pilota. Coś się uszkodziło przy lądowaniu bo było słychać jakby śmigło pękło?? W tych małych modelach to i tak takie uszkodzenia to nie są duże wydatki w porównaniu do modeli klasy Imac. tak,złamało się, no cóż czasem tak bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 41. Slick 360 - halówka mojego autorstwa, która miała debiut w minionym sezonie halowym. Bardzo fajny model mi wyszedł. Celowałem w coś innego niż poprzednie halówki tzn chciałem żeby był bardziej agresywny niż gazetowaty. Niestety film z lotniska nie oddaje tego jaki on jest latając nim na hali. Generalnie model po mojemu- nie typowe malowanie czy rozwiązania techniczne np smigło na stałe , a nie na oring. wysposażenie: -silnik cobra 2300kv -castle talon 15 a -servo ail KST X08H -elev hitec HS 5045HB -rudder Spektrum A3020 -lipo 2s 300 mah Thunder power 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Michale, takie latanie powinno być zabronione ? Ja nawet myślami nie nadążam za ruchami modelu. PIĘKNE, PIĘKNE, PIĘKNE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi