japko95 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cześć Krzysiek, model super. Mam pytanie co do technologii budowy skrzydeł. Czy przed zetknięciem mylaru psikniętego lakierem i rdzeni obklejonych tkaniną dałeś im czas trochę podeschnąć czy od razu kładłeś mokry mylar z mokrym lakierem na mokrą żywicę? Dawałeś jakiś podkład pod bazę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Wczoraj oblatałem model. Szybka bestyjka . Wymagał jedynie dotknięcia trymera lotek, bo miał tendencje do lewego zwisu. Jest szybki, stabilny i zwrotny. Po dodaniu gazu nie ma tendencji do zadzierania nosa, leci jak po sznurku. Kadłub ma minimalny przekrój, a skrzydełka też nie są za grube więc trzeba uważać, aby zbyt daleko nie odlatywać, bo po zakręcie i locie "na siebie" jest praktycznie niewidoczny i trzeba sterować trochę na pamięć. Lot plecowy bezproblemowy. Zrobiłem 2 loty i polubiłem model . Kolor pomarańczowy zdał egzamin i widać go zarówno na niebie jak i na ciemnym tle lasu. Teraz czas na pływaki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Film z lotu. https://youtu.be/X57X6HlYDmM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Następca Rondo E. Właśnie skończyłem i pakuję na zawody. Mam nadzieję, że będzie latał tak jak wygląda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darod07 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ja widzę, że Ty już zawody rozpocząłeś...taka wrzutka na obniżenie morale konkurentów ???? Powodzenia i życzę zdobycia pucharu PCEMW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 A to już na wodzie było, czy będzie debiut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Debiut. Oblatałem w czasie zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Mustanga zaczales skrecac ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Mustanga to najpierw trzeba poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Byl sens kupowac ? Zrobilbys lepszego w 4 dni ......... Bedzie elektryczny , czy spalina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi