Pitstrel Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam. Czas kupić nowe radyjko,które koledzy polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam. Czas kupić nowe radyjko,które koledzy polecacie ? Taranisa X9D plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitstrel Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Taranisa X9D plus. Coś w nim jest, ale ta jakość srebrzonych plastików i te starte sreberko wokół przełączników, odstrasza mnie. Może się mylę, wolę coś firmowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Kazdy zyd swoj towar chwali. Jedyna opinia ktora jest wiarygodna to osoby ktora miala kazdy z tych nadajnikow w rekach. A o taka ciezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ale ja mam fajnie w życiu, wytarte plastiki w ogóle ale to w ogóle mi nie przeszkadzają Jeżeli jakość ma być za każdą cenę, to Horus zły nie będzie. Jednak duży ekosystem i otwarte oprogramowanie to bardzo ważne zalety. Właśnie dlatego coraz ciężej o opinie o sprzęcie spoza mainstreamu, ja bym unikał bez jakiejś wyraźnej cechy której inni nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitstrel Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wielkie dzięki za spostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Radio powinno mieć intuicyjną obsługę żeby na lotnisku nie tracić czasu na czytanie instrukcji. Aurora jest bardzo intuicyjna. Graupnera MX-20 nie miałem ale mam MZ-24 i też jest bardzo przyjazny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nie chc zaczynac g..noburzy ale takie ogolne jedno spostrzezenie: 2 lata temu temat o taranisie az sie grzał od zapytan jak cos zrobic bo zarowno radio jak i opntx byly swieze i nowe. Teraz jak mój przedpiśca napisam ekosystem sie rozrosl, materiałów mnóstwo a i uzytkownicy sie naumieli nowego myslenia przy radiu. Osobiscie dla mnie zaprogramowanie od zera nowego modelu z wodotryskami na lotnisku to czas okolo 10 minut, bez wodotryskow 5. Kwestia naumienia i przyzwyczajenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Koledzy maja taranisa. Na pierwsze uzycie nie ogarnialem go kompletnie. Natomiast jak dotarl do mnie Mz24 to zaprogramowanie modelu z expo, subtrin, rewersy itp zajelo mi kilka min z nazwa modelu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitstrel Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Dziękuję Wszyskim za rady. Wybrałem Aurore 9x. Kazdy zyd swoj towar chwali. Jedyna opinia ktora jest wiarygodna to osoby ktora miala kazdy z tych nadajnikow w rekach. A o taka ciezkoKolega ma 100% rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 jesli chciałeś cos bardziej zaawansowanego to z tego dwojga kiepski wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi