Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 13 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Weekend spędziłem w Jeleniej Górze. W piątek odwiedziłem z aparatem i modelem Góre Szybowcową w Jeżowie Sudeckim. Co tu dużo gadać, popatrzcie sami (proponuję przy kawie) . Relacja ze spotkania na lotnisku Aeroklubu Jelenio Górskiego z soboty będzie trochę póżniej . 13 4
Rysiek10 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Super zdjecia, milo poogladac, dzieki 1
Sloma Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Świetna fotorelacja. Przyjemnie się ogląda dobrej jakości zdjęcia. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sage Opublikowano 13 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Czerwca 2021 Jeszcze trochę fotek ze spotkania, które odbyło się na lotnisku aeroklubu jeleniogórskiego w sobotę. 5
elpazo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 To ostatnie najfajniejsze widać desperację Tomka że przegrał z Piratem który wybrany został najładniejszym modelem pokazów i drugi puchar za całokształt pokazu. Ukłony dla księcia z pocałowaniem ręki przegranego ??
Sage Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 No to jeszcze pocałowanie ręki . PS Niestety, nie udało mi się zrobić fotki wszystkich zwycięsców, za co najmocniej przepraszam. Podium stało blisko namiotu pełnego kibiców i trudno się było ustawić, żeby zrobić dobrą fotkę.
elpazo Opublikowano 13 Czerwca 2021 Opublikowano 13 Czerwca 2021 Wielu kolegów robiło fotki i na pewno ktoś wstawi i nie tylko fotki ale i filmy. Największa walka była z pogodą i problemami organizacyjnymi całkowicie nie zależnymi od organizatora zlotu. Za rok będzie jubileusz 10 lecia na pewno będzie dużo lepiej, z tego co było mówione na zakończenie już wszyscy są zaproszeni. Pozdrawiam Władek Ps . W ostatniej chwili udało mi się zaprosić małą ekipę modelarzy z Niemiec z pod Lipska i już jest oddźwięk z ich wizyty na Network RC. DE
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. silesia_system Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Czerwca 2021 Na górze poleciał też JS1 w skali 1:2 5
elpazo Opublikowano 14 Czerwca 2021 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Dzisiaj fajne zdarzenie wchodzę do sklepu córki i widzę znajomą Panią która się odwróciła i pyta czy my się znamy mówię że chyba tak i zakuty mój łeb nie może szybko skojarzyć skąd Pani do mnie może, szybowce Bezmiechowa a ja nie wczorajsze w Jeżowie. Tak mnie to zwaliło że zaniemówiłem i nawet nie zamieniłem dwóch słów jak gość wyszła. Podejrzewam że nasi goście z Górnego śląska odwiedzili w Jaworze zawody w FSRch i Kościół Pokoju zabytek klasy UNESCO Pozdrawiam Władek PS: Koledzy prosimy więcej Filmów
Krzysiek67 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Dziś koszenie trawy, przy okazji trochę polatane, zrobione parę fotek, niestety tylko telefonem. W roli głównej Piotr i Respect? Start poklatkowy Trochę latania Zachód słonka nad naszym poletkiem Zdalnie sterowany kosiarz ? Lądowanie Respecta 1623788010772.mp4 2
Krzysiek67 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Lotnisko wykoszone, można latać. Dziś udało się powisieć trochę na termice. 1623845828589.mp4 3
Sage Opublikowano 16 Czerwca 2021 Opublikowano 16 Czerwca 2021 To i ja coś z dzisiejszego telefonu dorzucę . Termika dopisała. 20210616_120337.mp4 2
darod07 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Dzisiejszy wieczór na Chwarznie https://youtu.be/AAMBVYLKl_0 3
Sage Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Kolka fotek z ostatnich dni. Czerwcowy maraton trwa . EDIT Środa. Mecz ostatniej szansy oglądaliśmy jednym okiem 1 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. P.i.o. Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Pozdrowieniowa z Kaszub. 4 2
Tommy 54 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Witam modelarzy latających na Chwarznie. Mam pytanie : czy co weekend o określonej godzinie tam się spotykacie i latacie (oczywiście przy pogodzie) ? Czy też są to wyjazdy spontaniczne o nieokreślonym dniu i czasie ? Dopiero wchodzę w temat szybowce RC i chętnie popatrzyłbym jak "wyjadacze" latają i jeśli można to o pewne sprawy popytał .
Krzysiek67 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Witamy nowego kolegę. Raczej nie ma jakichś ustalonych godzin, każdy wpada kiedy może, często też w tygodniu. Najważniejsze by pogoda była w miarę OK. Najlepiej pytaj tutaj, albo jeżeli nie masz daleko podjedź przy sprzyjającej pogodzie na pole, może akurat ktoś z nas będzie to pogadamy, pomożemy itp. W każdym bądź razie serdecznie zapraszamy.
Tommy 54 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Oczywiście będę wpadał jak przeczytam info na Forum, że ktoś się tam wybiera, mieszkam niedaleko w Redłowie. Od wielu lat tam z moimi dzieciakami przyjeżdżamy, aktualnie latamy i filmujemy z dronów. Btw, a może jest na Forum wątek "Umawialnia" , tak jak mieliśmy na forach strzeleckim i wędkarskim ?
Rekomendowane odpowiedzi