robertus Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Tak się zastanawiam czy do takiego konfigu kanały 1. Lotki, dwie po kablu Y 2. Ster płytowy 1 = zmiksowane lotki z wysokością 3. gaz 4. ster kierunku 5 Ster płytowy 2 = zmiksowane lotki z wysokością czy mogę użyć stabilizatora z opcja auto-levelingu do sterowania sterami płytowymi kanały 2 i 5? I jak to podłączyć np do Nx3? Czy mikro switch "delta" oznacza, że stabilizator miksuje sygnały ail + ele i robi z tego deltę, albo może oznacza, że wie, że już ma zmiksowane w aparaturze i tylko stabilizuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Niestety tak nie zrobisz, mozesz miec dwie lotki na osobnych serwach, ster płytowy na kablu Y. Tak jak piszesz ma wewnętrzny mikser delta albo V w aparaturze nie dajesz miksera tylko pojedyncze kanały, zeby cie ten stabilizator nie zaskoczył faktem ze zeby go uzbroić trzeba dwa razy potencjometr funkcji ustawić w skrajne położenia. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub wawa Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 W dniu 7.04.2017 o 18:03, Lucjan napisał: To prawda , przydała by się instrukcja po polsku . Ja rozszyfrowywałem swoją długo , a i tak nie mam pewności czy wszystko dobrze zrozumiałem . Pierwszego Guardiana testowałem chyba w 2013roku , spisuje się to ustrojstwo bardzo dobrze . Na chwilę obecną mam trzy sztuki. Nowy model samolotu zawsze oblatuję bez stabilizatora. Guardian bardzo pomaga kiedy lata się z bocznym wiatrem, ale nigdy nie zastąpi pilota. Guardian-2D-3D-Manual(1).pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 W dniu 11.05.2023 o 09:40, Jakub wawa napisał: W dniu 7.04.2017 o 18:03, Lucjan napisał: To prawda , przydała by się instrukcja po polsku . Ja rozszyfrowywałem swoją długo , a i tak nie mam pewności czy wszystko dobrze zrozumiałem . Pierwszego Guardiana testowałem chyba w 2013roku , spisuje się to ustrojstwo bardzo dobrze . Na chwilę obecną mam trzy sztuki. Nowy model samolotu zawsze oblatuję bez stabilizatora. Guardian bardzo pomaga kiedy lata się z bocznym wiatrem, ale nigdy nie zastąpi pilota. Guardian-2D-3D-Manual(1).pdf 1.18 MB · 8 pobrań nie wiem czy to tylko u mnie pdf szwankuje, czy jednak coś z plikiem? np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 U mnie też, To dlatego chyba, że to jest tłumaczone automatem. Tu masz oryginał http://www.eagletreesystems.com/Manuals/Guardian 2D-3D.pdf Lepiej sobie samemu kawałek tekstu wrzucić do translatora, bo podpowiada kilka mozliwości i wybrać te bardziej pasującą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Oryginał mam, ale dziękuję za link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub wawa Opublikowano 16 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 W dniu 13.05.2023 o 21:18, RomanJ4 napisał: Oryginał mam, ale dziękuję za link. Chciałem pomóc. U mnie tego nie było, więc nie wiem dlaczego tak się stało. Zrób to sam: google translator>Wybierz dokument> prześlij go na serwer Google i wybierz języki.Może się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Dzięki za porady, tak zrobię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi