Skocz do zawartości

Rurka fi 2,5mm wewn.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogie Forum. 

Pożądam rurkę plastikową, sztywną w miarę, o średnicy wewnętrznej 2,1-2,5mm. Nie wężyk. Help.

Opublikowano

Drogie Forum. 

Pożądam rurkę plastikową, sztywną w miarę, o średnicy wewnętrznej 2,1-2,5mm. Nie wężyk. Help.

A rurka po wkładzie do długopisu?

Opublikowano

Też o tym pomyślałem. Pierwszy z brzegu pomierzony ma na zewn. 3 mm, wewn. 2mm.

A pancerz od bowdena?

Przede wszystkim TeBe nie napisał, w jakiej ilości ją pożąda :)

edit: Albo samemu zrobić obkurczając na potrzebnej średnicy wiertle termokurczkę?

Opublikowano

Mam bowden - teflonowy do drukarki 3D - średnica wewnętrzna ~2mm, zewnętrzna ~4mm, ale muszę dokładnie zmierzyć. W miarę sztywne - pytanie ile tego potrzeba.

Opublikowano

Mam bowden - teflonowy do drukarki 3D - średnica wewnętrzna ~2mm, zewnętrzna ~4mm, ale muszę dokładnie zmierzyć. W miarę sztywne - pytanie ile tego potrzeba.

Do Przemka mi najbliżej, 3x50cm bym chciał. Ważne, żeby w środku pręt 2mm się swobodnie przesuwał.

Opublikowano

Moja rurka ma 2x4 mm. Śrubka m2 wchodzi spokojnie. Wezmę ja jutro do pracy. Zadzwoń do mnie to się jakoś umówimy. Szczęśliwie dla Ciebie mam akurat odcinek 1.5m w jednym kawałku :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.