TeBe Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Drogie Forum. Pożądam rurkę plastikową, sztywną w miarę, o średnicy wewnętrznej 2,1-2,5mm. Nie wężyk. Help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king_kong Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Drogie Forum. Pożądam rurkę plastikową, sztywną w miarę, o średnicy wewnętrznej 2,1-2,5mm. Nie wężyk. Help. A rurka po wkładzie do długopisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Też o tym pomyślałem. Pierwszy z brzegu pomierzony ma na zewn. 3 mm, wewn. 2mm. A pancerz od bowdena? Przede wszystkim TeBe nie napisał, w jakiej ilości ją pożąda edit: Albo samemu zrobić obkurczając na potrzebnej średnicy wiertle termokurczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mam bowden - teflonowy do drukarki 3D - średnica wewnętrzna ~2mm, zewnętrzna ~4mm, ale muszę dokładnie zmierzyć. W miarę sztywne - pytanie ile tego potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 3x 50cm :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mamy takie do spławików, Czarne 4x2,5 i białe 3,9x2,5 odezwij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Może rurka węglowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mam bowden - teflonowy do drukarki 3D - średnica wewnętrzna ~2mm, zewnętrzna ~4mm, ale muszę dokładnie zmierzyć. W miarę sztywne - pytanie ile tego potrzeba. Do Przemka mi najbliżej, 3x50cm bym chciał. Ważne, żeby w środku pręt 2mm się swobodnie przesuwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jakby co tu kupisz: RIKU Modelsport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Moja rurka ma 2x4 mm. Śrubka m2 wchodzi spokojnie. Wezmę ja jutro do pracy. Zadzwoń do mnie to się jakoś umówimy. Szczęśliwie dla Ciebie mam akurat odcinek 1.5m w jednym kawałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Bosko. Jutro się odezwę, daj telefon na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi