miro-er1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam. Panowie czy wie ktoś jak ustawić lotki roznicowe i jak podpiąć serwa do odbiornika, oddzielnie czy poprzez kabel Y i jak to ustawić w apce. Czy jest wogule taka opcja. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Masz stockowy soft? Czy np er9x? Jeśli chcesz użyć kabla y to będziesz potrzebował super cyfrowych programowalnych serw. Tak więc raczej bez kabla y, na oddzielnych kanałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zwykła tg9x. Tzn każde serwo w inny kanał? I miłować?? A możesz napisać coś więcej albo jakiś link zapodać z filmikiem czy coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Niestety nie wiem jak to się ustawia na stockowym. Wszystkie 9x mam na er9x. Tak czy inaczej trzeba to robić na oddzielnych kanałach, bo inaczej będzie ciężko ;-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Możesz mechanicznie zrobić różnicowość: Ale jednak się wygodniej to na aparaturze ustawia Tu masz film z tutkiem jak się to robi na stockowym firmware turnigy: https://www.youtube.com/watch?v=YNx9DHySD9A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 W instrukcji masz opisane. Funkcja AILDIFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 th9-instrukcja-pl-3006.pdf Proszę - instrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 dziękuje panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Puki nie zmieniłem na Er9X ... na oryginalnym sofcie miałem w ten sposób ustawione ( na E.POINT_ach ), serwa na oddzielnych kanałach. Post nr14... Wszystko na fotkach przedstawione + klapolotki + ew. Expohttp://pfmrc.eu/index.php?/topic/30897-w-jaki-sposób-zrobić-klapolotki-z-lotek/?p=644457 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 I ty Bogdanie sie chwalisz publicznie ustawianiem różnicowości na enpointach?...ja bym się wstydził... przecież to nie aż taka beznadziejna aparatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 I ty Bogdanie sie chwalisz publicznie ustawianiem różnicowości na enpointach?...ja bym się wstydził... przecież to nie aż taka beznadziejna aparatura A wiesz nie wstydzę się bynajmniej, to jest jeden ze sposobów który wbrew pozorom działa i może nie jest jakiś wyszukany ale nie było mi do szczęścia potrzebne ustawianie na hiper mix_ach z dokładnością do któregoś miejsca po przecinku aby być spełnionym. Jak zwykle nabiłeś sobie kolejnego pustego posta który nic nie wnosi w tą dyskusję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi