TeBe Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Pierwszy raz coś reklamuję. Zrzut ekranu poniżej. Będę uaktualniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 No i zrobiłeś to dobrze ja dwa tygodnie tak zrobiłem i uznali dostałem drugą rzecz za darmo tylko chcieli fotki i film . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tomek, Nie powinienes miec zadnych skrupulow do reklamacji z HobbyKing. Przegladalem moje konto i ~75% zakupow reklamowalem: -Spitfire MkXXIV - dwa razy (polamane klapy a potem 4 zepsute serva) - Spitfire MkV - przedluzenie osi silnika, wymieniane 3 razy zanim przestalo drgac -EDF fan wygladal jakby pogryzly go myszy a mial byc wywazony - ostanio zepsulo mi sie 5 baterii (3x 4S Heavy Duty + 2 x 4S Bolt). Popsuly sie po jakis 5-6 lotach etc etc Osobiscie mam juz dosyc ich bubli, kiczu i badziewi. No, ale sobie uzylem. Lepiej sie czuje . Ale musze tez przyznac, ze nie mialem nigdy problemow z reklamacja. Czolem A 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziu45 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ja reklamowałem silnik RCGF 13 z tego filmu iwe Wtorek dostałem drugi gratis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Idzie ku dobremu: A tak w ogóle to ciekawe, HK Suport siedzi na ZenDesku. Warto zapamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Przysłali nową kamerkę. Ja to jednak mam pecha :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hmmm...... a dawniej się poszło do sklepu, .... pomacało,..... wypróbowało i ewentualnie kupiło, I człek szczęśliwy był. A jak się popsuło, to przynajmniej było kogo opierniczyć. Teraz co najwyżej w ekran można napluć . Hmmmm..... to se ne wrati, Pane Hawranku...... Chyba że prund na planecie wyłączą . Tomku, a tak na poważnie, szczerze Ci współczuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 A co to się stało, pakiet się rozlał? To chyba wszystkie takie na magazynie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Chyba bakteria w transporcie się zesikała :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi