TeBe Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Pierwszy raz coś reklamuję. Zrzut ekranu poniżej. Będę uaktualniał.
radziu45 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 No i zrobiłeś to dobrze ja dwa tygodnie tak zrobiłem i uznali dostałem drugą rzecz za darmo tylko chcieli fotki i film .
Andrzej Klos Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Tomek, Nie powinienes miec zadnych skrupulow do reklamacji z HobbyKing. Przegladalem moje konto i ~75% zakupow reklamowalem: -Spitfire MkXXIV - dwa razy (polamane klapy a potem 4 zepsute serva) - Spitfire MkV - przedluzenie osi silnika, wymieniane 3 razy zanim przestalo drgac -EDF fan wygladal jakby pogryzly go myszy a mial byc wywazony - ostanio zepsulo mi sie 5 baterii (3x 4S Heavy Duty + 2 x 4S Bolt). Popsuly sie po jakis 5-6 lotach etc etc Osobiscie mam juz dosyc ich bubli, kiczu i badziewi. No, ale sobie uzylem. Lepiej sie czuje . Ale musze tez przyznac, ze nie mialem nigdy problemow z reklamacja. Czolem A 1
radziu45 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Ja reklamowałem silnik RCGF 13 z tego filmu iwe Wtorek dostałem drugi gratis .
TeBe Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2017 Idzie ku dobremu: A tak w ogóle to ciekawe, HK Suport siedzi na ZenDesku. Warto zapamiętać.
TeBe Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 Przysłali nową kamerkę. Ja to jednak mam pecha :-)
mecenas Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Hmmm...... a dawniej się poszło do sklepu, .... pomacało,..... wypróbowało i ewentualnie kupiło, I człek szczęśliwy był. A jak się popsuło, to przynajmniej było kogo opierniczyć. Teraz co najwyżej w ekran można napluć . Hmmmm..... to se ne wrati, Pane Hawranku...... Chyba że prund na planecie wyłączą . Tomku, a tak na poważnie, szczerze Ci współczuje.
robertus Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 A co to się stało, pakiet się rozlał? To chyba wszystkie takie na magazynie mają.
TeBe Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Opublikowano 4 Lipca 2017 Chyba bakteria w transporcie się zesikała :-)
Rekomendowane odpowiedzi