Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Podwozie wymeczone teraz tylko slady eksploatacji a no i nowe felgi ktore drukuje mi kolega z Poznania i bedie gotowe do montazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 rewelacja proszę Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Skrzydła skończone i zagruntowane podkładem , teraz zostaje uzbrojenie w elektronikę i silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Irek koniec pracy przerwa na kawę Mistrzowskie wykonanie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Irek koniec pracy przerwa na kawę Mistrzowskie wykonanie !!!! Konie , koniec Marek jutro kierunek Ostrołęka i Warszawa dopiero w przyszły piątek coś ruszę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Konie , koniec Marek jutro kierunek Ostrołęka i Warszawa dopiero w przyszły piątek coś ruszę dalej Widzisz modelarze mają dostać 10 000+ miesięcznie aby nie musieli chodzić do pracy tak mi się marzy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Widzisz modelarze mają dostać 10 000+ miesięcznie aby nie musieli chodzić do pracy tak mi się marzy ..... Pod takim projektem podpiszę się obiema rękami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Rewelka Irek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Rewelka Irek!Dziękuję Tomek , a jak tam wasz Messerschmitt ? robicie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Co bedzie pod maska ? Nie chce mi sie czytac wszystkiego od poczatku ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Dłubiemy, Tylko Sebastian wstydliwy jest i nie chce pokazać zdjęć. Dopiero jak skończy cały kadłub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Co bedzie pod maska ? Nie chce mi sie czytac wszystkiego od poczatku .....Moki 257 , siedmio cylindrowy Dłubiemy, Tylko Sebastian wstydliwy jest i nie chce pokazać zdjęć. Dopiero jak skończy cały kadłub. Ale do wiosny skończy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 W przyszłym tygodniu odpalamy silnik. Niby nic w tym szczególnego, bo każdy kiedyś to robił, ale ten tu długi wał to spora niepewność, czy jest wyważony, czy zamontowany odpowiednio i takie tam z życia modelarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 W przyszłym tygodniu odpalamy silnik. Niby nic w tym szczególnego, bo każdy kiedyś to robił, ale ten tu długi wał to spora niepewność, czy jest wyważony, czy zamontowany odpowiednio i takie tam z życia modelarza. Wiem znam temat ale ten wasz wał to mały pikuś w porównaniu do tego co ja będę budował , już w modelarni czeka Dornier Do 335 i tam będę musiał do tylnego silnika zrobić wał o długości 50 cm albo nawet dłuższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wow , Do 335 ! Jeden z moich ulubionych "Niemcow" Znasz chlopakow z MAT-BUDu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wow , Do 335 ! Jeden z moich ulubionych "Niemcow" Znasz chlopakow z MAT-BUDu ? Co to Mat Bud ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Nie siedzisz w "drogach" ? Duza hurtownia wszelakich rur ( rowniez takich pod drogi ) z Rumii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Nie siedzisz w "drogach" ? Duza hurtownia wszelakich rur ( rowniez takich pod drogi ) z Rumii. A wiem mieszczą się na początku Rumi na wjeżdzie od hutniczej znam ale nie robię tam zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A wiem mieszczą się na początku Rumi na wjeżdzie od hutniczej znam ale nie robię tam zakupów OK ; moi dobrzy znajomi ( i "starzy" i ich synowie ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 OK ; moi dobrzy znajomi ( i "starzy" i ich synowie ) .To rozumiem że od nas jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi