bjacek Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 A wracając do tematu - wczoraj przyszła wiadomość, że sklep zwrócił PayPal'owi pieniądze. Teraz ten ma - zgodnie z informacją z e-mail - 30 dni (!!!) na rozpatrzenie sprawy i zwrot kasy na moje konto. Pewnie zadziała to szybciej, ale ten 30-dniowy termin to chyba lekka przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poharatek Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 A co ten PayPal ma niby rozpatrywać? Przecież nie zwracają pieniędzy PayPal'owi jako takiemu. a jest to przelew na Twoje konto. Jeśli faktycznie przelali, to pieniądze powinny na nim już być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 PayPal odda kasę kupującemu a sam ściągnie w ten czy inny sposób od sprzedającego. To jest po prostu w miarę bezpieczna płatność. Gdybyś zapłacił West.... to było by pozamiatane. Transakcje w PayPal-u trwają czasem dwa dni robocze więc pieniądze nie będą w 10 sekund na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Wczoraj wróciła kasa na konto - sprawa zamknięta. Pozostał tylko niesmak po tej całej sprawie ze sklepem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Pozostał tylko niesmak po tej całej sprawie ze sklepem... Pozostał niesmak że nawet nie potrafisz powiedzieć pocałuj się w zad Rafał... No ale dobrze że finał sprawy szczęśliwy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitromaniak Opublikowano 11 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Potwierdzam to co pisze bjacek. Nie ma z nimi zadnej komunikacji mailowej. Zadnej odpowiedzi czy to po angielsku czy po czesku. Ten sklep to jakis dramat jezeli chodzi o obsluge klienta a szczegolnie o komunikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Czy ktoś ostatnio coś tam kupował? Poprawili się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hotpoint Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Kupiłem tam silnik pół roku temu. Zamówiłem, zapłaciłem, silnik dojechał. Szybko i bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi