sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dzisiaj dotarł do mnie kalendarz wszystko super wyszło Boguś dzięki Dzięki Łukasz ...super że się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Wszystko gra, ale moja córka chce mieć kalendarz u siebie w pokoju a ja w kuchni i mamy ,,wojnę,, ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No to faktycznie nie wesoło A może niespodziankę jej zrobić i nad plakatowym coś pomyśleć.Umieściłbym wszystkie modele na jednej stronce.Wtedy bym Ci wydrukował i nakleił na sztywna piankę. albo prześlę Ci plik i oddasz sobie do druku.Pomyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Fajny pomysł z tym plakatem. A nie masz jakiegoś podobnego projektu żebym zobaczył jak to wygląda ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Łukasz gotowca nie mam, znajdę chwile to coś zaprojektuje i sobie zobaczysz. Tak na szybko zrobiłem ...oczywiście trzeba by dopracować układ fotek + ramki nieco inne tło przeredagować tytuł Dodać kalendarium na cały rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Już mi się podoba. Z drugiej strony nie chce Ci głowy zawracać ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 No chyba że nie zależy na kalendarium tylko jako plakat to było by prościej.Wtedy zatytułować ,,Samoloty RC,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 To może być bez kalendarza więcej zdjęć wejdzie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wszystko gra, ale moja córka chce mieć kalendarz u siebie w pokoju a ja w kuchni i mamy ,,wojnę,, Zapytaj Bogdana o zgodę, idź do xero i będziesz miał dwa kalendarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 To może być bez kalendarza więcej zdjęć wejdzie Łukasz OK coś się wymyśli, córcia będzie zadowolona. Zapytaj Bogdana o zgodę, idź do xero i będziesz miał dwa kalendarze. Nie wierzę, a Ty dalej swoje ... Myślałem że temat już dawno zamknięty. Widzę że lubisz robić sobie ,,wycieczki,, przedtem w wątku RC Kęty a teraz tu. Nawet prośbę moderatora masz w głębokim poważaniu. Wyświadcz mi przysługę i wyjaśnij wszystkim o co chodzi z ta zgodą Z tym xero pozostawiam bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie wierzę, a Ty dalej swoje ... Myślałem że temat już dawno zamknięty. Widzę że lubisz robić sobie ,,wycieczki,, przedtem w wątku RC Kęty a teraz tu. Nawet prośbę moderatora masz w głębokim poważaniu. Wyświadcz mi przysługę i wyjaśnij wszystkim o co chodzi z ta zgodą Z tym xero pozostawiam bez komentarza Nie bardzo rozumiem Bogdan o co chodzi? Pomyślałem tylko, że Łukasz może w ten sposób sporządzić sobie drugi kalendarz. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Ubawiłem się najpierw drążyłeś temat na RC Kęty że podpisuje swoje foty.i wszystko co z tym związane, teraz odwracasz kota ogonem. No proszę Cię Nawet gdyby poszedł sobie zrobić odbitkę to wcale nie muszę o tym widzieć Zamówił, kupił ,może sobie zrobić z tym co chce, jak chce i gdzie chce,nawet zrobić odbitkę. Ameryki nie odkryłeś że można zrobić odbitkę Z kilometra czuć swąd Twojego sarkazmu. Jest takie powiedzenie ,,Żyj i daj żyć innym,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Przepraszam jeśli nieświadomie wzburzyłem cię. Więcej pogody Bogdan Ci życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wyświadcz mi przysługę i wyjaśnij wszystkim o co chodzi z ta zgodą Pewnie chodzi o prawa autorskie i rozpowszechnianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Pewnie chodzi o prawa autorskie i rozpowszechnianie. Tak dokładnie tak jak piszesz Marek i to doskonale wiem, ale to gadanie o zgodzie to takie pitolenie za przeproszeniem, to ma całkiem inne podłoże a tyczyło się to kiedyś wątku na RC K. wyjaśniłem dlaczego podpisuję foty. No i oczywiście nie spodobało się panu i nastąpiło drążenie tematu.Potem aby było ciekawiej ten że sam pan musiał swoje trzy grosze dodać odnośnie filmików które zamieszczam na YT a następnie tutaj....no ręce opadają To tak w telegraficznym skrócie. Reasumując... prawa autorskie to osobna bajka. Do tej pory nie jednej osobie już udostępniłem bądź przesłałem foty swojego autorstwa i nie było nigdy z tym problemu. Udostępniam też galerie z pikników tudzież z zawodów szybowcowych, tak jak to miało miejsce np w Lipowej tego roku. Można powiedzieć że taka inicjatywa ,,charytatywna,, a skoro komuś się podobają to dlaczego tego nie udostępnić. Jak ktoś chciałby wykorzystać komercyjnie no to wtedy można mówić o prawach autorskich i pozwoleniu. Z resztą na stronie Model Partner tez jest kilka moich fotek i wszystko jest OK ku obopólnej radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Co do samych zdjęć to do niczego nie można się doczepić. W życiu nie zrobiłem ani jednego tak dobrego zdjęcia:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apathor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Bogdan to jest solidna firma. Obfocił modele, wyretuszował, zaprojektował kalendarz, załatwił drukarnie i wysłał do odbiorców. Moje kalendarze dotarły elegancko zapakowane. Mogłem nimi obdarować zaprzyjaźnione osoby. Wszyscy szczęśliwi. Podziękowania dla Bogdana za dobrze wykonana prace. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Kalendarz 1 klasa dziękuje w imieniu swoim i Mxs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi