young Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 hm... ładne zdjęcia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Pliki z modelami oddane do weryfikacji przed drukowaniem, czekam na potwierdzenie czy wszystko jest OK. Jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze. Jeśli tak, to drukarnia przystępuje do wydruku kalendarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Kalendarze w końcu poszły do druku, zostały już zapłacone, prawdopodobnie dotrą do mnie w przyszłym tygodniu.Na bieżąco będę informował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ja już się doczekać nie mogę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Boguś czekam z niecierpliwością na kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Panowie,proszę wątek pozostawić czysty ,w poniższym temacie możecie z kulturą obrzucać się błotem http://pfmrc.eu/index.php/topic/71386-czy-warto-robi%C4%87-kalendarz-noworoczny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 WitamW końcu dotarła do mnie 8 kg paczka 20 sztuk ,format A3Okładka 300gr Kreda błyskŚrodek 170gr kreda błysk Oczywiście kalendarze Jak dla mnie jakość bezbłędna, jak mawiał ,,koksu - nie ma lipy,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Super wiadomości przy weekendzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Super wiadomości przy weekendzie Też się cieszę.... Drukarnia naprawdę stanęła na wysokości zadania. Chyba swojego szybola dam wydrukować na dużym formacie i naklejony zostanie na sztywną piankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz D. Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 To jak się ustawiać po odbiór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Gdzie i ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Myślę sobie ze wyślę to P.P. ale jako przesyłka rejestrowana z potwierdzeniem nadania. Zrobię odpowiednie paczki podjadę na pocztę i dam znać co i jak.Proszę jeszcze o cierpliwość. Chętnie bym, Was odwiedził ale kilometrów sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Kilka osób już otrzymało kalendarze, do kolejnych zostały wysłane dziś.Następna wysyłka w poniedziałek najpóźniej we wtorek.Paczki przygotowane, zabezpieczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ave Boguś!!! Kalendarz dotarł i... Jeżeli zawsze w życiu wszystko robiłeś i robisz tak precyzyjnie, dokładnie i solidnie jak spakowanie kalendarza do wysyłki, to... pozazdrościć kobietom, które były i tej która jest Kalendarz jak kalendarz, 13 kartek z wypisanymi numerami dni, nazwami dni tygodnia oraz miesięcy. Nic nadzwyczajnego, ale fotki... sama ich jakość już powoduje grymas zadowolenia. Kalendarz zrobiony na bardzo dobrym papierze kredowym. Okładka zdecydowanie sztywniejsza jak kartki poszczególnych miesięcy. Kartki zdecydowanie o większej gramaturze jak w kalendarzach jakie można kupić w sklepach papierniczych, księgarniach itd. Gwarancja, że przy przekładaniu, przewracaniu katrek w te i we w te nic się nie rozerwie, podrze itp. Nadruk idealny, bez rozmyć, przebarwień, przekłamania kolorów. Poprostu czysty obraz, bardzo wyraźny z ostrymi krawędziami. Jak dla mnie - wart swojej ceny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Wojtuś cieszę się że kalendarz dotarł w całości bez uszkodzeń i że zrobił dobre wrażenie.Cholewcia czasem jak się postaram to nawet coś mi tam się udaje zrobić porządnego Nooo głupio mi tak pisać... ale zaraz wpadnę w samozachwyt dziękuje za miłe słowa które utwierdzają mnie że wykonanie,realizacja i poświęcony czas nie poszedł na marne. Niech kalendarz służy szczęśliwie cały rok Tobie i wszystkim którzy zechcieli nabyć te 13 stron.Pozdrawiam... PS. Co do zabezpieczenia nie miałem skrupułów, mówię sobie, a co tam, najwyżej poprosisz sąsiada do odpakowania, jak małżonka nie da rady i będziecie świętować zbliżający się nowy rok mimo że to jeszcze miesiąc czasu. A i sposobność przy okazje będzie aby wychylić szklaneczkę jakiegoś dobrego trunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Doszedł i do mnie, jakość, opakowanie, kontakt, w najlepszym porządku. Dzięki Bogus, za Twój czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Doszedł i do mnie, jakość, opakowanie, kontakt, w najlepszym porządku. Dzięki Bogus, za Twój czas. Michał dziękuję cieszę się że wszystko w porządku. Niech służy jak najlepiej a w zasadzie niech cieszy oko. Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Boguś ja Ci podziękowałem osobiście Kalendarz super - popieram kolegów w ich wpisach powyżej Dzięki jeszcze raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Nie ma sprawy Krzyś ja też dziękuję.Następnym razem idziemy ,,uzupełnić płyny,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Dzisiaj dotarł do mnie kalendarz wszystko super wyszło ???? Boguś dzięki ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi