f-150 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Film z oblotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 No ,i to widać że leci .Zbiera się pewnie ,zdecydowanie do góry a nie ślimaczy Andrzej i szybowiec ,wielkie nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wreszcie ma szybowiec a nie piankowe badziewie.Regulator trochę słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 A mam Wojtek pytanie ,po pierwszym locie cos sprawdzaliscie bo trzaslo cos w locie.Trzeba cos tam wzmacniac bo peka.Na ile czasu starcza pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Coś trzasło ale nie wiemy co.Skrzydła siedziały mocno.Andrzej przesadził z zaciągnięciem,Nie miał włączonego hamulca i najpierw go powiesił pionowo chcąc złożyć łopaty a następnie rozpędził i nad samą ziemią zaciągnął na maksa.Miał przerabianą rurkę na bagnet w kadłubie,bo oryginalna była krzywo osadzona.Może nadmiar kleju chrupnął.Nie wiem,w drugim i następnych lotach nie było widać oznak czegokolwiek.Drugi lot był na tym samym akumulatorze,czasu lotu nie mierzyłem i nie wiem do jakiego napięcia schodził przy wymianie akumulatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Dziekuje bardzo Wojtek mniej wiecej wiem wsio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi