majula7 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Postanowiłem szybko sobie polatać nad zamarzniętym jeziorem Najpierw go oskórowałem Itu zonk w jednym skrzydle jest pręt w drugim brak. Różna jest również waga skrzydeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 To multiplex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 No nie multiplex, i dlatego badziew ale ponad 100 tańszy o mpx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Czemu go oskórowałeś ? lepiej wygląda oklejony,bardziej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Eee dostanie malowanie tak aby można go odróżnić przy dużej szybkości i znacznej odległości Nawet odlewy skrzydeł są różne Waga 25g bez pręta i 34g z węglem Różnice w wadze zniweluje długością dzwigara oraz ołowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pengo Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 to że w tytule chinol to nic nie znaczy, przecież multiplex nie tłoczy swoich pianek w berlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zastanawia mnie czy pręt w skrzydle nie jest po to aby go rzucać właśnie za to skrzydło, z kolei brak jakiego kolwiek dzwigara zapewne skończyłoby się efektownym rozbiciem modelu Obejrzałem manuala multiplexa tam jest dźwigar, na chińskiej stronie podczas montażu też widać otwór na pręt węglowy - dźwigar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Pocisk od dołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Model ma już zamontowany zespół napędowy oraz serwa jutro dostanie żółtą farbę i w górę Waga do lotu jakieś 370-390g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wersja finalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Piekny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jest jeszcze pylon który ma klasyczne sterowanie. Jak ustawić aparaturę turnigy aby mieć lotki na drążku gazu (prawy) wysokość na lewym drażku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zrobiłem mix lotek z wysokością, następnie drugi mix wysokość z lotka i drugi mix wyklucza pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Już po problemie, instrukcja mówi elevon i już działa wszystko, testy wkrótce. Generalnie chodziło mi o to ze ustawiając kierunek i wysokość na jednym drążku było to ciężko pilotowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Małe szybkie lata świetnie tylko oczy już nie te. Aby tym wylądować trzeba boiska piłkarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi