Grifon Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Dokończ go, to fajny projekt, zostało jak widzę niewiele do zrobienia. Wystarczy w jednym miesiącu mniej pedałować i skończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 1 godzinę temu, Grifon napisał: Wystarczy w jednym miesiącu mniej pedałować Jeszcze mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 24 minuty temu, jarek996 napisał: Jeszcze mniej? Tak, najlepiej wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 4 minuty temu, Grifon napisał: Tak, najlepiej wcale. No wiesz co! To CO ja bym wtedy robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jarek996 Opublikowano 22 Października 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Odpada! GDZIE ja te puchary bym stawial? Wszystkie polki (a to tylko jedna z wielu!) obstawione ksiazkami o "naziolskim" lotnictwie (OK, czesc nie o naziolskim). No a na polkach w innych pokojach mam zakaz eksponowania MOICH rzeczy? Ja za to, wreczam sobie co chwile puchar (z piwem) za kolejny kolarski wyczyn ? Wlasnie za godzine z haczykiem i de "pyknac" kolejna seteczke! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Dużo tych nazioli. Już wiem do kogo się zgłosić po dokumentację.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 2 godziny temu, kesto napisał: Dużo tych nazioli. Już wiem do kogo się zgłosić po dokumentację.? To tylko mniejsza czesc kolekcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Wybroniłeś się, ale model dokończ, to jest jak z facetem który trzyma długo szklankę z wodą, każdy spodziewa się, że ją zaraz wypije a on trzyma i trzyma. I wtedy rośnie napięcie, dlaczego on jej nie pije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 22 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 13 minut temu, Grifon napisał: Wybroniłeś się, ale model dokończ, to jest jak z facetem który trzyma długo szklankę z wodą, każdy spodziewa się, że ją zaraz wypije a on trzyma i trzyma. I wtedy rośnie napięcie, dlaczego on jej nie pije? Ja tam rzadko wode trzymam. Czesciej piwo, ale ale nikt sie niczego nie zdazy zazwyczaj spodziewac, a napiecie NIGDY nie zdazy wzrosnac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi