rajaner Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ciężki jednak jest to i prędkość musi być odpowiednia, trzeba nad ustawieniami jeszcze popracować. ☺ Tak mi się wydaje że to nie ostatni model w skali mikro. Następny będzie mniejszy i na pewno dużo lżejszy, ale co tu gadać. Nie wielu jest modelarzy którzy decydują się na budowę mikrusów. Z mojej strony WIELKIE gratulacje z dokończenie budowy i udanego oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dzięki, po takich gratulacjach chce sie budowac kolejny, nie wykluczam, całkiem przyjemnie sie takie buduje o ile sie nie kombinuje i nie wymyśla. Narazie buduje troche wiekszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ooo! A co to? Curtiss jakis? M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Faktycznie nawiazuje do Curtisa, ale to moja wesoła twórczość, to jest model tzw. odpoczynkowy. Troche rozwaliłem mój jedyny model do polatania a akumulatory się lansują. Jak wrócę z gór nad morze to wracam z powrorem do budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Matko! Te Curtissy z lat 30ch to piękne są!!! Gratuluję wyboru! Zycia nie starczy zeby marzenia zrealizować. Bardzo chętnie popatrzę jak powstaje. m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 8 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Znalazłem na internecie takie zdjecia, ale będę twardy i najpierw dokończę ten co zaczęłam, skubany ładny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Łaaadny, bo sporo eleganckich obłości , jak u kobitki w kwiecie wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Kurczę piękny! Czy to jest samoróbka czy zestaw west wings? Pozdr. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 9 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Pojęcia nie mam, znalezione gdzieś w internecie, ale mnie korci żeby takiego machnąć.Tylko nie w mikro, może któryś z Was się podejmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal4x4 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Tak to zestaw west wings. Ciągle do dostania. https://www.amazon.co.uk/Supermarine-Spitfire-Mk-22-24/dp/B00JF14GRI M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 https://youtu.be/xLx9ENui3YY Uncyś drajcyś coś tam coś tam 51gramow, czyli połowę ciężaru mojego yyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi