Skocz do zawartości

Cadillak Niebios - P 51 D Mustang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężki jednak jest to i prędkość musi być odpowiednia, trzeba nad ustawieniami jeszcze popracować. ☺

Tak mi się wydaje że to nie ostatni model w skali mikro. Następny będzie mniejszy i na pewno dużo lżejszy, ale co tu gadać. Nie wielu jest modelarzy

którzy decydują się na budowę mikrusów.

Z mojej strony WIELKIE gratulacje z dokończenie budowy i udanego oblotu.

Opublikowano

Dzięki, po takich gratulacjach chce sie budowac kolejny, nie wykluczam, całkiem przyjemnie sie takie buduje o ile sie nie kombinuje i nie wymyśla.post-3617-0-81071300-1535310592_thumb.jpg

Narazie buduje troche wiekszy.

Opublikowano

Faktycznie nawiazuje do Curtisa, ale to moja wesoła twórczość, to jest model tzw. odpoczynkowy. Troche rozwaliłem mój jedyny model do polatania a akumulatory się lansują. Jak wrócę z gór nad morze to wracam z powrorem do budowy.

Opublikowano

Matko! Te Curtissy z lat 30ch to piękne są!!! Gratuluję wyboru! Zycia nie starczy zeby marzenia zrealizować. Bardzo chętnie popatrzę jak powstaje.

m

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pojęcia nie mam, znalezione gdzieś w internecie, ale mnie korci żeby takiego machnąć.Tylko nie w mikro, może któryś z Was się podejmie?

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.