Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Sokol Opublikowano 7 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 GeeBee na murawie: Oblot zaś był średnio udany. Tzn. Lata bardzo dobrze, bardzo równo i przewidywalnie. Można dosłownie puścić stery, a będzie leciał idealnie w tym samym kierunku. Niestety, nie wchodząc w szczegóły, zostałem zmuszony do lądowania (przez samolot ultralekki, którego pilot nie dał znać, że planuje startować), zanim mogłem sprawdzić zachowanie w wolnym locie. W efekcie po 2-3min lotu musiałem jak najszybciej być na ziemi, a to skończyło się bardzo brzydkim kapotażem (lądowałem na prędkości, żeby nie przetestować charakterystyki przeciągnięcie 3m nad ziemią). Straty żadne - zdemontowana osłona silnika (ale nie uszkodzona), obity Star kierunku od góry. Do naprawy w jeden wieczór, lata się naprawdę dobrze, szkoda tylko tego niepotrzebnego incydentu. No nic - czas naprawić i porobić naklejki 11 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patryk Sokol Opublikowano 8 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 I krótki filmik z oblotu: Niestety przerwany, bo kolega poszedł prosić pilota żeby poczekał z kołowaniem. Pilot nie poczekał (ani nawet mi nie powiedział, że będzie leciał, po prostu ruszył samolotem na nas). 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Powodzenia w kolejnym locie, model śliczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 W dniu 8.09.2023 o 03:18, Patryk Sokol napisał: I krótki filmik z oblotu: Niestety przerwany, bo kolega poszedł prosić pilota żeby poczekał z kołowaniem. Pilot nie poczekał (ani nawet mi nie powiedział, że będzie leciał, po prostu ruszył samolotem na nas). A nie mówiłem? ;D Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego Kurwa ja pierdole ? Patryk, tutaj sa tez nieletni modelarze !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Lutego Udostępnij Opublikowano 2 Lutego prawdziwe emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 3 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 17 godzin temu, jarek996 napisał: Kurwa ja pierdole ? Patryk, tutaj sa tez nieletni modelarze !!ten Ten oblot to był najbardziej stresującu lot w moin dorosłym życiu - nie wstydzę się niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 43 minuty temu, Patryk Sokol napisał: Ten oblot to był najbardziej stresującu lot w moin dorosłym życiu - nie wstydzę się niczego Sam klne jak szewc, wiec tu nie o wstyd chodzi. Oczywiscie zartowalem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi