Czajan Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Jestem obecnie w Chinach Co warto tutaj kupić jes\cze. Mam już śmigła Falcon i rozrusznik do DLE i trochę drobnicy. Nie piszcie mi że model, bo mi nie wejdzie do bagażu podręcznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 A po co dźwigać jak majfredy i tak wyślą to gratis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Tylko jak się wie gdzie to jest taniej niż na aliexpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinolesno Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ładną chinkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Albo dwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Nawet lepiej od Chinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Może z innej beczki; pamięci RAM do komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Części do XK K120? Poważnie - zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Kup chińskie zupki. Na pewno będą tańsze niż u nas i tam mają więcej smaków. Kupuj takie co za diabła nie wiesz co na nich jest napisane. Takie są najlepsze. I możesz dużo wrzucić do bagażu bo są lekkie. Ale za dużo nie kupuj bo Ci cło dowalą... A.C. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ale te robią w Radomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 20 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 W Radomiu robią nędzne podróby. Ja mówię o oryginalnych chińskich zupkach rodem z Szanghaju... A to zupełnie coś innego, choć te oryginalne ze szlaczkami na opakowaniu są do tych naszych podobne . A.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czajan Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Z tymi zupkami to oni tu mają takie coś i jedzą to na śniadanie. Ochyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi