Miałczek Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Witam serdecznie posiadam spitfaiera 2.2m potrzebuje waszej rady odnośnie jakie serwa zastosować na ster wysokości które są montowane w ogonie, serwa standardowe się nie mieszczą są potrzebne mniejsze moje pytanie jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Skrzydlo ogonowe ? Tomek , napisz to jeszcze raz jak juz wytrzezwiejesz po majowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Przenieść serwo w miejsce gdzie się mieści. Potem pokombinować z popychaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Znalazłem serwo 7kg czy takie może być na str wysokości będą dwa z prawej i lewej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Doradzi ktoś na temat tych serw 7kg czy wystarczą czy będą za słabe, model ma ważyć 8 do 9 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet2 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Jak coś Ci to pomoże ? Zbudowałem Spita z kolekcji De'A . Tam tak są umiejscowione serwa . Ten model jest mniejszy od twojego . Rozpiętość skrzydeł : 1,45m ; długość : 1,15m ; wysokość : 0,35m . Model gotowy do lotu waży ok. 3,2kg . Co do serw napisz może na PW do Mirka ( @miruuu ) na forum Heli Team ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 To mi nic nie pomogło ja bym chciał dać serwa jak są przewidziane dlatego się pytam czy te 7 kg wystarcza na stres wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motfil Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 2 razy 7 kg przy tym modelu wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Mogę polecić takie https://rc-team.pl/serwa/59346-feetech-serwo-fs-4361-digital-fi-fs4361.html# Takich używam w Jastrzębiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras 11 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Mogę polecić takie https://rc-team.pl/serwa/59346-feetech-serwo-fs-4361-digital-fi-fs4361.html# Takich używam w Jastrzębiu. Wojtek on pisze że ma mało miejsca w statecznikach i chce zamontować płaskie a to co pokazujesz jest serwem standardowym . Tomek nie wiem jakie są te co wybrałeś ale 7 kg z przeznaczeniem na jeden ster wystarczy , razem masz 14 kg a i pewnie dżwignie będą krótkie więc prawie nic nie stracisz na sile .Smiało takie serwa możesz montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Są to serwa King max i takie zamontuje dzięki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi