japim Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 MVVS - nówka sztuka. Ma przepalone 2 baki. ale chce wypalić jeszcze ze 2 zanim się wzbiję w powietrze. Ten akurat ma tylny wydech - pozostałe 3 mają boczny i nie pasują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 no to zajmie Ci to góra 1/2 h a potem już tylko CHWAŁA :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 hehe albo DEMOLKA I REMONT :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 No nie chciałem tak pisać, żeby nikt sobie nic złego nie pomyślał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDYXYZZ Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 To w sobote będzie rzeź niewiniątek. już nie mogę się doczekać :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 To w sobote będzie rzeź niewiniątek. już nie mogę się doczekać to coś czuje, że to znowu ja będę ten niewinny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 No właśnie!!!!Narobiliście nam i nie tylko nam smaku na Tą I Warszawską Bitwę ESA i nic dalej nie wiadomo.A do 4 kwietnia bliziutko oj bliziutko.Miszczu u stolarza nowa półkę na puchary zamówił,Rzeżnik skonstruował ostrzałkę do śmigieł,bo oryginalne GWS-y sa za tępe,ja z Tajwanu zciągnąlem specjalne szkła kontaktowe dla lepszej oceny odległości modelu od taśmy a Wy Panowie nic,jak to mówią"morda w kubeł"Może na wzór Czechów zrobilibyśmy Puchar Polski w kategorii ESA.Dołaczyłby jeszcze np:Poznań i Katowice i mogło by być fajnie.I CO WY NA TO?Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 próbuje wyciągnąć jakieś informacje od Przemka czy udało mu się dogadac z Kojotem ale narazie siedzą cicho. Mamy z Andrzejem rezerwową lokalizację ale musimy sprawdzić jak z dojazdem. Jakieś 30 km od W-wy, nie trzeba by się było nikogo o zgodę pytać bo w części łąka należy do mnie no i na ESE raczej miejsca by starczyło. Nie chcę też włażić między wódke i zakąskę, bo może się już dogadali i głupio wyjdzie. Mam nadzieje, że Przemek wkrótce się odezwie i wszystko się wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 To w sobote będzie rzeź niewiniątek. już nie mogę się doczekać No, no ja iła odbudowałem i bez takich mi tu. Raz w formie rewanżu łupnięte i wystarczy teraz spokojnie latamy bez wygłupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 No to ustaliliśmy z Jankiem, że spotykamy się jutro około 11.30 -12.00 na "lotnisku" w Górze Kalwarii. Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnego pokombacenia, równierz tych którzy jeszce nigdy nie walczyli kiedyś musi być ten pierwszy raz. W początkowych postach był opis jak do nas trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Oby pogoda dopisała. Mam nadzieje, że znajdą się chętni do wyrzucenia moich kombatów Mój pomocnik zaniemógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Spoko, na pewno ktoś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 że znajdą się chętni do wyrzucenia moich kombatów zaraz tam wyrzucać, a może będą latać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Wezmę katapultę To się jakoś wystrzelimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 no to zanosi się na rekordową frekfencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Jak tam dojechac? jakies wspolrzędne? Jadę z piaseczna... bede ok 12-12.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 na drugiej stonie tematu masz opis jak dojechać i link do lokalilacji googli jak byś miał jakiś problem to na pw wysyłam Ci mój tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 to link do zdjęć robionych dzisiaj przez Pawła, http://picasaweb.google.pl/trzcinski2/OtwarcieSezonuWiosennegoKombatyWGorzeKalwarii# a może jakaś relacja :mrgreen: oj ostro było :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No ja mam podsmażoną relację, ale wymaga jeszcze pewnej obróbki. Póki co zapodajcie własne relacje. W skrócie: wygląda jednak na to że Kalwaria padła pod naporem wrogów (w WWII jakieś 4:5 w cięciach).Ale przewaga najeźdźcy była spora... Jeśli chodzi o WWI to Kalwaria - totalnie padła, mimo że miała dwukrotną przewagę w ludziach, ilości sprzętu i jego jakości :mrgreen: Chyba morale było słabe hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 no nie :twisted: z tym wynikiem IIWW to jakaś ściema, ja miałem 2 (drugie przy okazji przycięcia Lagowi ogonka) , Andrzej conajmniej 3 to jak może być 4:5 dla Najeźdźców :ble: IWW owszem dla CIebie ale nadejdzie czas zemsty :ble: podsumowując Góra Kalwaria stała się po raz kolejny świadkiem krwawych walk :mrgreen: a tak wyglądał mój Hellcat po bliskim spotkaniu z Huricanem Przemka a tu bohaterowie ostatniej potyczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.