jędrek Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam Eeee tam fachową.Jakoś tam wychodzi. No faktycznie jakoś :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ale może z czasem.... Darek PS - Ładna i ładnie wykonana ta Katana lub jak ją zwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dziś dorobiłem półki serw w skrzydłach i pokryłem folią, szlifowanie krawędzi natarcia było dość proste i zajęło mi ze 45 minut zrobiłem to wcześniej).Pył z balsy był wszędzie.W każdym razie niebawem dorobię lotki i trzeba zabrać się za wyposażenie modelu w silnik i RC. Brakuje jeszcze pasków z czrnej folii ale może dziś jeszcze je dorobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Chciałbym widziec reakcjcie osoby, która wymysliła to oklejenie pewnie to ktos z Precision aerobatics :devil: Jaka jest waga modelu bez bebechów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 To co na zdjęciu 1051g, do tego węglowe podwozie z 70g (odchudzać go mi się nie chce).Powinno być ok z wagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Chciałbym widziec reakcjcie osoby, która wymysliła to oklejenie pewnie to ktos z Precision aerobatics :devil: Jaka jest waga modelu bez bebechów ? Takie malowane bylo zdecydowanie szybciej stosowane przez producenta modeli z serii seduction oraz wystepowalo na pierwszych funtanach z EMHW. Malowanie fajne, ale ja jednak preferuje folie nietransparentne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Przy kabince czarne to folia .Trzeba ją jeszcze dociąć , odpowiednio do kształtu kabinki.Ale to już kosmetyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Wlasnie sie cofnalem kilka stron i zobaczylem, ze to folia, wiec pytanie cofnalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 KLASYKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Każde "malowanie" jest ładne :wink: - zależy co kto lubi slawekmod, również pięknie okleił... a tak po za tym to wykonanie profeslonaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Każde "malowanie" jest ładne :wink: - zależy co kto lubi slawekmod, również pięknie okleił... a tak po za tym to wykonanie profeslonaj Dzięki, aż szkoda będzie rozwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Szkoda bedzie nawet latac takim modelem A Ja dzis troche pogrzebałem w katanie przy skrzydałch. Ale jak bedzie wiecej zrobione to beda foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Walczę z lotkami, jedna prawie gotowa druga w 50%. Edit: lotki już są dwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No nabieram apetytu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 No i to chyba by było na tyle w sprawie budowy Katanki, teraz to już pozakładać osprzęt i takie tam drobnostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Cześć Kiedy oblot ? mam nadzieje że zaprosisz sąsiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Spoko Mariusz , jak tylko wepcham silnik i rc to sie polata.Na koniec dwie fotki Katanki. Coś kiepskie fotki wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Dzięki , w realu ładniejsza, nie opanowałem jeszcze obsługi aparatu foto dlatego fotki są jakie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witaj Sławku , ale piękna ta katanka a z tym przeżroczystym pokryciem jest nawet ciekawsza. Czekam na obloty pewnie miło będzie popatrzeć na to maleństwo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.