jędrek Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam Eeee tam fachową.Jakoś tam wychodzi. No faktycznie jakoś :wink: .
darek.3333 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Ale może z czasem.... Darek PS - Ładna i ładnie wykonana ta Katana lub jak ją zwał...
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Dziś dorobiłem półki serw w skrzydłach i pokryłem folią, szlifowanie krawędzi natarcia było dość proste i zajęło mi ze 45 minut zrobiłem to wcześniej).Pył z balsy był wszędzie.W każdym razie niebawem dorobię lotki i trzeba zabrać się za wyposażenie modelu w silnik i RC. Brakuje jeszcze pasków z czrnej folii ale może dziś jeszcze je dorobię.
radek872 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Chciałbym widziec reakcjcie osoby, która wymysliła to oklejenie pewnie to ktos z Precision aerobatics :devil: Jaka jest waga modelu bez bebechów ?
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 To co na zdjęciu 1051g, do tego węglowe podwozie z 70g (odchudzać go mi się nie chce).Powinno być ok z wagą.
Boogie Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Chciałbym widziec reakcjcie osoby, która wymysliła to oklejenie pewnie to ktos z Precision aerobatics :devil: Jaka jest waga modelu bez bebechów ? Takie malowane bylo zdecydowanie szybciej stosowane przez producenta modeli z serii seduction oraz wystepowalo na pierwszych funtanach z EMHW. Malowanie fajne, ale ja jednak preferuje folie nietransparentne.
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Przy kabince czarne to folia .Trzeba ją jeszcze dociąć , odpowiednio do kształtu kabinki.Ale to już kosmetyka.
Boogie Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Wlasnie sie cofnalem kilka stron i zobaczylem, ze to folia, wiec pytanie cofnalem
Mike Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Każde "malowanie" jest ładne :wink: - zależy co kto lubi slawekmod, również pięknie okleił... a tak po za tym to wykonanie profeslonaj
Gość slawekmod Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Każde "malowanie" jest ładne :wink: - zależy co kto lubi slawekmod, również pięknie okleił... a tak po za tym to wykonanie profeslonaj Dzięki, aż szkoda będzie rozwalić
kamil_rc Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Szkoda bedzie nawet latac takim modelem A Ja dzis troche pogrzebałem w katanie przy skrzydałch. Ale jak bedzie wiecej zrobione to beda foty.
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Walczę z lotkami, jedna prawie gotowa druga w 50%. Edit: lotki już są dwie
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 No i to chyba by było na tyle w sprawie budowy Katanki, teraz to już pozakładać osprzęt i takie tam drobnostki.
mariusz70 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Cześć Kiedy oblot ? mam nadzieje że zaprosisz sąsiadów.
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Spoko Mariusz , jak tylko wepcham silnik i rc to sie polata.Na koniec dwie fotki Katanki. Coś kiepskie fotki wyszły.
Gość slawekmod Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Dzięki , w realu ładniejsza, nie opanowałem jeszcze obsługi aparatu foto dlatego fotki są jakie są.
Janusz P. Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witaj Sławku , ale piękna ta katanka a z tym przeżroczystym pokryciem jest nawet ciekawsza. Czekam na obloty pewnie miło będzie popatrzeć na to maleństwo :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.