robert.pilot Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://nczas.com/2018/07/02/myslisz-ze-to-golab-a-to-dron-szpiegujacy-chinczycy-maja-rozmach-w-metodach-inwigilacji-video/ Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A łorłem ich abo inszą pustułką..! https://www.youtube.com/watch?v=ZyS9IgL4nFY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 W sumie to żadna wiadomość. Autor coś tam fantastycznego napisał, "odważnie" wstawił zdjęcie prawdziwego gołębia i dołączył kilkuletni filmik z lotu ornitoptera zbudowanego przez inżynierów firmy Festo. Zbudowali, bo mogli i potrafili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssuchy Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 .... Zbudowali, bo mogli i potrafili. ... i faktycznie nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Są modelarze, którzy tylko ornitopterami się zajmują np. Kazuhiko Kakuta. Od dawna śledzę jego poczynania - są wyjątkowo ciekawe: Twitter / YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.pilot Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 ... i faktycznie nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Są modelarze, którzy tylko ornitopterami się zajmują np. Kazuhiko Kakuta. Od dawna śledzę jego poczynania - są wyjątkowo ciekawe: Twitter / YTAle to nie jest nic nadzwyczajnego tylko ciekawy artykuł... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 A łorłem ich abo inszą pustułką..! Się śmiejesz... A ja autentycznie widziałem, parę lat temu, jak w jednym z warszawskich parków, jedną pustułkę ścigało... z 12 gołębi. I to dobrze ścigało... Chyba z pięć okrążeń zrobiło to widowisko, zanim pustułka zwiała gdzieś dalej... Biedne ptaszki... Teraz nie tylko prawdziwe gołębie je będą ganiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi