pacek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 wg mnie to nie są nity, bo jaki sens miało by nitowanie drewna. To raczej są wkręty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Witam zastosuj takie cuś https://www.jula.pl/catalog/artykuly-budowlane-i-farby/gwozdzie-i-wkrety/Gwozdzie-do-zastosowan-wewnetrznych/gwozdzie-tapicerskie/gwozdzie-mosiezne-362124/?gclid=CjwKCAiAo8jgBRAVEiwAJUXKqM5Kxw8jZX4cy07xI0uAKutM8Y1AhQbNw-G0ko-ANAhbhaH1Q_zSQBoCI-wQAvD_BwE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Gwoździe znana mi metoda tylko jak wynika ze zdjęcia musi być płaskie i z nacięciem Arek ma rację to wkręty myślę co tu wykombinować? poniżej postępy w pracy, pozostało pomalować osłonę silnika i przód modelu będzie gotowy do składania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dawno nic nie pisałem, lecz prace toczyły się swoim tempem. Pierwsze składanie i pasowania. Pozostało jeszcze wykonać górne płaty i koła - zaczynam w dniu jutrzejszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jak tam, są postępy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof 1 Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Witam ,proszę informację gdzie można kupić ten kit. Krzysztof 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi