kaaspar Opublikowano 3 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Podeslesz fotke jak wyszedl i jakie ma malowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 P-38 prawie pomalowane:). Brakuje linii podziałowych i aerografu. Wybrałem malowanie Robina Oldsa. https://pl.wikipedia.org/wiki/Robin_Olds Bardzo fajnie widoczny w powietrzu dzięki pasom inwazyjnym oraz czerwieni na sterach kierunków Jutro zadebiutuje na zawodach w Płocku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Trzymam kciuki, jest szansa na zmianę lidera. Fajniusi Ci wyszedł, i te maskowanie okablowania - perfekcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 W końcu udało się z liniami podziałowymi i aerografem. Korzystając z fajnej pogody, wylatałem kilka pakietów. Lata za ręką jest zwrotny i przewidywalny. Pora na następny projekt Do zobaczenia na zawodach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Byłem - widziałem. Pięknie chodził. Zwijał się dosłownie w miejscu - mógłby obcinać sam sobie tasiemkę. No i pięknie brzmi - dudnienie pierwsza klasa - prawdziwy dwusilnikowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Dudnienie to łożyska w kilkuletnich silniczkach Musze rozebrać je w końcu i się przymierzyć do ich wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 łożyska się zastały, silniki tyle były nieużywane, że tam w środku to już chyba rdza je zeżarła z bezczynności ? Gratuluję ukończenia projektu, model zacnie się prezentuje ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 8 godzin temu, mirolek napisał: łożyska się zastały, silniki tyle były nieużywane, że tam w środku to już chyba rdza je zeżarła z bezczynności ? Coś w tym może być ostatnio latał na zawodach w Płocku w 2020. Mam nadzieję że 2021 będzie bardziej lotny. A tak na serio te silniki są ze mną od pierwszego Łosia. Trochę już łożyska się pokręciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Można prosić szczegółowe zdjęcia w środku pod klapką jak rozmieściles wyposażenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autsajder1983 Opublikowano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Poszukam czy gdzieś zdjęcia mi zostały, model już w innych rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 23,10zł 41%OFF | L2204 2204 1800KV KV1800 / 2804 1700kv bezszczotkowy silnik wsparcie 2-3s + 12A Simonk ESC dla RC samolot o stałym skrzydle samolot KT F3P https://a.aliexpress.com/_mMTA7X2 Planuje ten silnik 1800kv kupić z linku regulator redox 12A serwa towerprosg90 Pakiet 1300 3s 100C (posiadam) myślisz że to zda egzamin w tym modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi