Intermodel Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam szanownych kolegów W roku bodajże 2011 dałem ogłoszenie że sprzedam model makiety Gawrona,zgłosił się klient bodajże z Gdańska lub okolic niestety nie mam adresu i nr tel. też się nie wymieniliśmy , ciekaw jestem co z modelem czy jeszcze jest w czyimś posiadaniu czy może ktoś coś wie o tym modelu czy ktoś widział w locie , zamieszczam zdjęcia poszukiwanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro.sky Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Niedawno był do sprzedania na alledrogo , sprzedawał właśnie ktoś z Gdańska: https://allegro.pl/pzl-101-gawron-i7653618903.html Aukcja się zakończyła wcześniej. Być może już kolejna osoba się cieszy Gawronem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 No ale jest nr telefonu do gościa który odkupił od Stanisława . Po nitce do kłębka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dzięki , miło widzieć że jeszcze jest cały po tylu latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ale się ucieszyłem ,że nie chodzi o mojego remontowanego od lat... Ale cóś drgnęło w temacie i jest nowe prawe skrzydło i powoli maskę odbudowuję. W ogóle to mój kawaler ale jak poleciał to za około 2 lata pokazało się wiele Gawronów i co cieszy zdecydowanie bardziej redukcyjnych. Bo mój to taki trochę oskubany. Tylko gdzie on te wronę spotkał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Mój Gawron w początkowej wersji pokryty był solartexem dość ciężkim materiałem płóciennopodobnym do tego jeszcze pomalowanym bo nie mogłem dopasować koloru żółtego musiałem pomalować wyszedł dość ciężki i silnik 15 cm miał co dźwigać przebudowałem go i pokryłem zwykłą folią. Ale już tak odciążonego nie zdążyłem oblatać przed sprzedażą, ale jeszcze w wersji z przed makiety latałem na silniku 10cm i dawał radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi