BRoman Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 PP z Odolanowa do Krakowa piątek -poniedziałek pod drzwi. PP z Krakowa pod Bydgoszcz piątek-poniedziałek pod drzwi. To doświadczenie z ostatnich 14 dni. Nie skarżę się na PP nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Niestety Inpost mnie zawiódł, paczuszka dotarła okradziona. Po raz pierwszy taka sytuacja, zbaraniałem i zamknąłem drzwiczki, błąd którego już nigdy więcej nie powtórzę. Jest taki fajny kwadracik na monitorku "mam uwagi do paczki". Teraz trudna droga reklamacyjna telefoniczno - majlowa. Ech człowiek się uczy całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Deklarują miesiąc na rozpatrzenie reklamacji. Do mnie kurier INPOST po paczkę przez miesiąc nie przyjechał. Kaskę oczywiście z konta pobrało. I teraz ani kuriera ani pieniędzy. Reklamacja w trakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1925 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Deklaracja 1 miesiąca to tylko deklaracja. Jak już wspominałem. Zazwyczaj użeranie się z nimi to 6 miesięcy. Nie znam przypadku by oddali kasę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Do mnie się odezwali dzisiaj- 8-ego minąłby miesiąc od złożenia reklamacji. Reklamację uznali. Mają mi zwrócić pieniądze na menadżera paczek za niewykonaną usługę. Potem zwrócić całą kwotę jaką mam u nich na koncie na moje konto bankowe bo poinformowałem ich , że zakończyłem z nimi współpracę. I tu ciekawostka. Jak mi napisali może im to zająć do miesiąca. Na razie pokazuje mi stan konta w inposcie "0". Czyli albo pieniądze idą na moje konto, albo są nie wiadomo gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Do mnie odezwali się z C&A bo to od nich szła paczka, poprosili o udanie się do najbliższego oddziału Poczty Polskiej z uszkodzoną paczka by spisać protokół i ten odesłać do C&A. Tylko czemu na pocztę? Wysłałem prośbę o wyjaśnienie tej kwestii. Czekam. Wygląda, że C&A chce to szybko ze mną wyjaśnić , załatwić. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Temat Inpostu zakończony. Zwrócili mi pieniądze z reklamacji i wszystko to co miałem u nich na koncie . Reklamację złożyłem 08.01.2019. Przelew przyszedł 21.02.2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi