oki188 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Podałem linki do pobrania instalki + dodatków w tym temacie Podam jeszcze raz. Instalka symulatora: https://drive.google.com/open?id=1nV3uGaOdgFi4BPyyV-cg4GE7EAhXHDNK Update 5.5 do 6.0i https://drive.google.com/open?id=1Lwno1YoEZgKJbJlOh4EGqKlP13byQ-Uk Dodatki: https://drive.google.com/file/d/1NbNWbS-nKX0IlS_8gQ8N7y8FjZZsJ9uh/view?usp=sharing Co się tyczy łatki aby latać na wszystkich kablach to należy przeszukać internet pewnie jeszcze gdzieś jest dostępna lub zaopatrzyć się w kabelek z kluczem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Ok działa wersja 5,5 , nie instalowałem dodatków bo w sumie modele które są w standardzie w zupełności mnie urządzają, kiedyś tam doinstaluję co będzie interesujące. Pobrałem również aktualizację 6.0 ale jej jeszcze nie instalowałem , a czym w ogóle się różni wersja 6.0 od 5,5? pytam bo po zainstalowaniu jak by się nie spodobało to wiem że się nie da cofnąć uaktualnienia i trzeba usuwać cały program , od nowa instalować i konfigurować. Więc łatwiej jest zapytać jakie są plusy a jakie minusy wersji 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Różnicy pomiędzy 5.5 a 6.0 nie odczuwam żadnej jak już masz 6.0 to zostaw. Niedługo podam jak zrobić by znów latać wspólnie online dzięki uruchomieniu prywatnego serwera przez jednego z zagranicznych użytkowników symulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter1978 Opublikowano 8 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Ok to ja sobie doinstaluję uaktualnienie do wersji 6.0. A online nigdy nie latałem to bardzo chętnie spróbuję. Zawsze to coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjacks Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 W dniu 8.05.2020 o 14:50, oki188 napisał: Podałem linki do pobrania instalki + dodatków w tym temacie Podam jeszcze raz. Instalka symulatora: https://drive.google.com/open?id=1nV3uGaOdgFi4BPyyV-cg4GE7EAhXHDNK Update 5.5 do 6.0i https://drive.google.com/open?id=1Lwno1YoEZgKJbJlOh4EGqKlP13byQ-Uk Dodatki: https://drive.google.com/file/d/1NbNWbS-nKX0IlS_8gQ8N7y8FjZZsJ9uh/view?usp=sharing Co się tyczy łatki aby latać na wszystkich kablach to należy przeszukać internet pewnie jeszcze gdzieś jest dostępna lub zaopatrzyć się w kabelek z kluczem. Niestety linki wygasły. Może ktoś zrobić reupload? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Linki działają. Z google drive dopóki nie usunę sam to nie ma prawa nic zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp350D Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Czy ktoś dysponuje łatką żeby uruchomić phoenix'a bez klucza sprzętowego? Chciałbym połączyć apkę z komputerem bezprzewodowo przez XSR-SIM FrSky i wtedy nie bardzo widzę jak puścić sygnał przez klucz sprzętowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 W dniu 12.10.2021 o 20:41, sp350D napisał: Czy ktoś dysponuje łatką żeby uruchomić phoenix'a bez klucza sprzętowego? Chciałbym połączyć apkę z komputerem bezprzewodowo przez XSR-SIM FrSky i wtedy nie bardzo widzę jak puścić sygnał przez klucz sprzętowy... W innym temacie był podany link do emulatora. https://www.rc-thoughts.com/phx/PhoenixRC_emu_v0_3.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Uruchomilem symulator na Linuksie i działa ale witaminka powoduje zawieszanie się programu, czy ktoś ma klucz sprzętowy ? bo chciałbym przetestować czy w Linuksie będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 W dniu 17.03.2019 o 07:45, d9Jacek napisał: OK, masz rację.Wiem że tak było. wszystko się zgadza ...ale proszę wytłumacz mi ze mając wgranego AeroFly Prof nie moge go uruchomić ? Aparatura dowolna Aparatury pocżąwszy od HITEC 5, JR T3814 a koncząc na MX12 Bo to nie kwesta aparatury a interface USB A przy okazji czy komus sie udało uruchomić w win10 ? mnie się nie udało ale fakt ze z tak bardzo się nie starałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 9 minut temu, Marek_Spy napisał: czy komus sie udało uruchomić w win10 ? mnie się nie udało ale fakt ze z tak bardzo się nie starałem. Jesli pytasz o Phoenixa to bez problemu działa wszystko łącznie z emulatorem na Win10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 10 minut temu, Marek_Spy napisał: A przy okazji czy komus sie udało uruchomić w win10 ? mnie się nie udało ale fakt ze z tak bardzo się nie starałem. U mnie wersja 5.5 działa na Windowsie 10 bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 no to nie wiem dlaczego u mnie nie raczy w najlepszym przypadku pojawi sie biały ekran i na tym koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 ok działa ale dopiero 6.1 i nawet dongle działa. szkoda ze w linuksie nie mogę uruchomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Mam problem z PhoenixRC i aparatura Flysky fs-i6x.Mam dongla flysky do symulatorow i nawet jak startuje z programu launcher (crack) to nie dziala.Wie ktos jak rozwiazac ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Sposob pokazany na tym filmiku dziala ! Bardzo dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja kupiłem dongle za 39 zł w Chinach i wszystko działa niestety tylko na windowsie co mi przeszkadza bardzo Wysłane z mojego CPH2021 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpe30 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 A wiecie moze jak jednorazowo zainstalowac wiecej niz jeden model .pkg? Wybieram w menu Advanced->Instal & Update i instaluje po 1 modelu.Moze jest jakis sposob zeby za jednym razem zainstalowac caly folder z modelami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Niestety instalujesz pojedyńczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi