majula7 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Odkupiłem na alle...takie oto małe cudeńko Zastanawiam się czy zrobić z tego moto czy pozostawić nos w nienaruszonym stanie Małe to to jest zaledwie 125cm rozpiętości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Szkoda ciąć nosek, dojdzie masa napędu ... Lepiej pośmigać na jakiejś górce albo "strzelić" na gumce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 No to się wydało kto mnie uprzedził . Bardzo fajny modeliki. Ja miałem w planie elektryfikację niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przykro mi, ale mnie też uwiódł jego wygląd. To chyba czechosłowacka jeszcze twórczość, bardzo solidna fajna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Przykro mi, ale mnie też uwiódł jego wygląd. To chyba czechosłowacka jeszcze twórczość, bardzo solidna fajna robota. Cieszę się że poszedł w dobre ręce. I jak tniesz dziubek czy nie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jeszcze nie, narazie wybrałem grafikę jaką dostanie. http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/14234/126/Vogt-Lo-1002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Lepiej pośmigać na jakiejś górce albo "strzelić" na gumce Zawsze dostaje dreszczy jak slysze "strzelona gumka " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 To puszczaj z ręki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Szybowiec zważony - 327g na pusto Narazie brak decyzji czy odciąć nos czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Odszukalem specyfikację w necie i 900g do lotu, więc jest szansa poszaleć, wersja pierwotna to szybowiec i hałda LWB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Szybowiec otrzymał barwy narodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Świetnie to wyszło kiedy operacja dzioba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi