Marcin K. Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Kto lata? Podajcie swoje filmy! Mój Decathlon 2.4m DLE55RA https://youtu.be/z_J6WPY5JmY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 A u mnie wczoraj był mróz, dzisiaj rano śnieg teraz pada deszcz i śnieg znika. Z latania na nartach... nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tutaj było ok -3, śniegu wystarczyło. Jednak dziś już na plusie i brak śladu po sobotnich sniegach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Film nie z tej zimy, ale na temat- w roli głównej Marabut z coroplastu i - 8 st. Celsjusza: Latałem wczoraj, ale bez nart, bo śniegu za mało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi